1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2014 19:15

Το ευχαριστώ της Σάντερς

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η Evangella Sanders ευχαρίστησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook συμπαίκτριες, προπονητές, τον κόσμο και όλους τους ιθύνοντες του ΑΟΜ για την καταπληκτική εμπειρία όπως χαρακτήρισε την παραμονή της χώρα μας αλλά στην ομάδα του ΑΟΜ.
«Το βόλλεϋ δεν θα με καθορίσει ποτέ απόλυτα, άλλα πολλά από αυτά που είμαι σήμερα το οφείλω σε αυτό το άθλημα. Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί το τέλος της φετινής σεζόν. Όλη η καριέρα μου στο βόλλεϋ είναι μια μοναδική εμπειρία. Έχω αποτύχει πολλές φορές αλλά έχω πετύχει περισσότερα και χρόνο με το χρόνο θα επιστρέφω στο άθλημα που αγαπώ.



Αν και η φετινή σεζόν δεν τελείωσε με τα αποτελέσματα που ελπίζαμε διότι η ομάδα αντιμετώπισε πολλους τραυματισμούς και κακή τύχη, εκπροσώπησε το Μαρκόπουλο καλύτερα απ'ότι οι περισσότεροι περίμεναν. Δεν έχω υπάρξει ποτέ μέλος άλλης ομάδας όπως του ΑΟΜ, όπου τα κορίτσια πραγματικά αγαπούν και νοιάζονται τόσο η μια για την άλλη. Αυτές κάνανε την παραμονή μου εδώ πολύ καλύτερη απ'ότι θα μπορούσα και η ίδια να φανταστώ. Σας αγαπώ κορίτσια.

 

Τις συμπαίκτριές μου, τους προπονητές μου, το προσωπικό του ΑΟΜ, τις οικογένειες και τους οπαδοούς του Μαρκόπουλου, σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να γίνω μέλος της οικογένειας ΑΟΜ . Σε όλους πίσω στο σπίτι , σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη για την απόφασή μου να ζήσω σε μια άλλη χώρα πάνω από μισό χρόνο . Είμαι τόσο τυχερή που έχω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους πρώην προπονητές μου, οι οποίοι συνεχώς με ενθάρρυναν να ακολουθήσω τα όνειρά μου και να γίνω καλύτερος άνθρωπος και αθλήτρια. 


Παίζοντας το άθλημα που αγαπώ στην όμορφη Ελλάδα ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μεγάλωσα τόσο ως άθλητρια αλλά και ως άνθρωπος, και είμαι ενθουσιασμένη για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον από δω και πέρα. Ποιος ξέρει.!? Ίσως να γυρίσω και πίσω! Μέχρι τότε, είναι ώρα να επιβιβαστώ στο αεροπλάνο μου και να γυρίσω στο σπίτι μου, στο σπιτάκι μου! Κολοράντο, έρχομαι!'»
Διαβάστηκε 587 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ