1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2014 15:43

Γεωργιάδου: «Στόχος η εξάδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για το βραβείο του MVP της 18ης αγωνιστικής μίλησε η Αναστασία Γεωργιάδου του Μαρκόπουλου.
«Με χαροποιεί ιδιαίτερα και με τιμά η ψήφος των προπονητών γιατί είναι μια ανταμοιβή των κόπων και της προσπάθειάς μου. Και χαίρομαι διπλά που έπαιξα καλά σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μου, όπου θέλαμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω και τους γονείς μου, που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησαν να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα», δήλωσε στο volleyball.gr η Αναστασία Γεωργιάδου.

Η 23άχρονη κεντρικός, που είναι για τρίτη χρονιά στο Μαρκόπουλο (ξεκίνησε στη Βάρη και έπαιξε και στον Πανελλήνιο), ανέφερε για την ομάδα της: «Είμαστε καινούρια ομάδα, με κορίτσια μικρά σε ηλικία και νέο προπονητή. Άλλαξαν τα πάντα στην ομάδα, αλλά παραμένουμε δεμένες. Στο Μαρκόπουλο μια αθλήτρια έχει το καλύτερο περιβάλλον για να παίξει βόλεϊ», ενώ για το γεγονός πως αν και είναι και η ίδια νεαρή, φορά το... περιβραχιόνιο, σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να είμαι αρχηγός σε μια ομάδα που μετράει τόσα χρόνια στην Α1. Έχω ευθύνες και χαίρομαι που μπορώ, μαζί με τις συμπαίκτριές μου, να μας κρατάω ενωμένες».

Αναφερόμενη, τέλος, στον στόχο του Μαρκόπουλου (7η θέση με 20 βαθμούς), σημείωσε: «Ο στόχος έχει αλλάξει αρκετές φορές μέσα στη σεζόν. Τώρα θέλουμε να μπούμε στην 6άδα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα καταφέρουμε. Το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με πολλές ανατροπές και ομάδες που μπορούν απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο να κάνουν το κάτι παραπάνω».
Διαβάστηκε 380 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ