1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-01-2018 14:06

Μετακίνηση Βιτζηλαίου στον ΑΟ Θήρας

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετακίνηση –εκπληξη στον ΑΟ Θήρας  Η ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Θήρας επιβεβαιώνει ότι με οργάνωση και σκληρή δουλειά, ετοιμάζεται να χτίσει ένα σύνολο που θα καθιερωθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.


Μετά την απόκτηση του περσινού δευτεραθλητή και πρώην προπονητή του Πανναξιακού, Γιώργου Ρούση, και την μετακίνηση της επίσης πρώην αθλήτριας της ομάδας της Νάξου, Μόνικα Πότοκαρ στο νησί της Σαντορίνης, χτες επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν ακόμα μία μετακίνηση από το νησί της Αριάδνης στο νησί του Ηφαιστείου.

Στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, η ψυχή του ΑΟ Θήρας, Γιώργος Σπυριδάκης ανακοίνωσε τον Ναξιωτη πρώην team manager του Πανναξιακού, Δημήτρη Βιτζηλαίο στην θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο κ. Βιτζηλαίος μετά την αλλαγή στα διοικητικά του Πανναξιακου το καλοκαίρι δεν συνέχισε στη Νάξο και μετά από μία παύση λίγων μηνών, συνεχίζει την επιτυχημένη καριέρα του και πάλι στις Κυκλάδες συναντώντας ξανά παλιούς γνώριμους…

Sportscyclades24.gr

Διαβάστηκε 670 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ