1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2018 15:31

ΑΟ Θήρας: Γιόρτασε τα γενέθλια του Ρούση

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον προπονητή του ΑΟ Θήρας, Γιώργο Ρούση.

Λίγο πριν την έναρξη της χθεσινοβραδινής προπόνησης στο ΔΑΠΠΟΣ, οι παίκτριες της ομάδας της Σαντορίνης του πρόσφεραν τούρτα και του ευχήθηκαν με το γνωστό τραγούδι γενεθλίων.

Από την πλευρά της η διοίκηση του ευχήθηκε και επίσημα τα χρόνια πολλά με την παρακάτω ανάρτηση στο f/b:

«Τα γενέθλια του είχε ο προπονητής μας Γιώργος Ρούσης. Η ομάδα του επεφύλαξε θερμή έκπληξη μετά την βραδινή προπόνηση στο κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης.

Η Διοίκηση του ΑΟ Θήρας του εύχεται ολόψυχα Χρονιά Πολλά»

Διαβάστηκε 571 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Διαμαρτυρία του ΑΟ Θήρας: «Αδικηθήκαμε καταφανέστατα από την διαιτησία»
    Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την τελευταία και επίμαχη απόφαση της διαιτησίας στο τέταρτο σετ, στον πρώτο αγώνα πλέι οφ με την Θέτιδα, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Θήρας, η οποία αναφέρει:
  • Η εκπληκτική Γιάρεμις Μεντάρο του ΑΟ Θήρας MVP της 11ης αγωνιστικής
    Η Γιάρεμις Μεντάρο, το «μαύρο διαμάντι» του ΑΟ Θήρας, είναι η MVP της 11ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. Η 25χρονη Κουβανή διαγώνια στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος πέτυχε 28 πόντους με 21/35 επιθέσεις, 5 άσσους και 2 μπλοκ, οδηγώντας την ομάδα της Σαντορίνης στη 10η φετινή της νίκη.
  • Κρίνεται το αήττητο και η κορυφή στη Σαντορίνη
    Το σούπερ ντέρμπι κορυφής αήττητων μεταξύ του ΑΟ Θήρας και του Ολυμπιακού στο κλειστό της Σαντορίνης, και η κόντρα τετράδας ανάμεσα στη Θέτιδα και στον Παναθηναϊκό ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Αναλυτικά:
  • Αναβλήθηκε η αναμέτρηση του ΑΟ Θήρας με το Μαρκόπουλο
    Αναβλήθηκε εξαιτίας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΑΟ Θήρας, η προγραμματισμένη αναμέτρηση του κόντρα στον ΑΟ Μαρκοπούλου (18/12) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.
  • Μακεδόνες Αξιού: Τα γενέθλια της αρχηγού
    Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Ελενα Σπανού κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης των Μακεδόνων Αξιού. Οι συμπαίκτριες και ο προπονητής της Μανώλης Σκουλικάρης δεν ξέχασαν τα γενέθλια της και της πρόσφεραν μια τούρτα ενώ της ευχήθηκαν να τα εκατοστίσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ