1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-08-2014 23:49

«Άναψε τις μηχανές» ο ΑΟ Θήρας

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Cannot find volleynews.v2/WOMEN/AOTHIRAS/2014-15/agiasmos folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/AOTHIRAS/2014-15/agiasmos/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ο καθιερωμένος αγιασμός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Θήρας και από αύριο τα κορίτσια της ομάδας περιμένει σκληρή δουλειά ενόψει της νέας περιόδου.

Όλα είναι έτοιμα πλέον για να ξεκινήσει μια χρονιά που περίμεναν πολλοί στη Σαντορίνη. Το καμάρι του νησιού μόλις τρία χρόνια μετά την ίδρυση του ετοιμάζεται να παίξει για πρώτη φορά στην Α1 βόλεϊ γυναικών και θέλει να κάνει μια καλή πορεία.

Τις προηγούμενες ημέρες τα κορίτσια της ομάδας πέρασαν τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και το πρωί της Τετάρτης έγινε ο απαραίτητος αγιασμός.

Από την Πέμπτη όμως ξεκινούν τα δύσκολα με την Ελένη Μεμετζή να αναλαμβάνει να φτιάξει το σύνολο το οποίο θα κάνει μια καλή πορεία και στην Α1. Το υλικό υπάρχει αφού οι κινήσεις που έγιναν ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακές.

Το Sport24.gr βρέθηκε στον αγιασμό και σας παρουσιάζει όλα όσα έγιναν παρουσία της διοίκησης, των αθλητριών της ομάδας αλλά και αρκετών φιλάθλων.

Πηγη: sport24.gr

Διαβάστηκε 694 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ