1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-07-2014 14:27

«Νιώθω ευλογημένη που πέρασα από τη Σαντορίνη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η 21χρονη βασική πασαδόρος του Α.Ο. Θήρας την περασμένη σεζόν, δεν ανανέωσε την συνεργασία της με τον Θηραϊκό σύλλογο και ετοιμάζει βαλίτσες για νέα μέρη.

Η Μαρίνα Τσοχατζή με μια λιτή επιστολή που απέστειλε αποκλειστικά στο thirasport.gr θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς αλλά και τον υπέροχο κόσμο της Σαντορίνης που αγκάλιασε την ομάδα αλλά και την ίδια.

Αναλυτικά η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της Μαρίνας Τσοχατζή έχει ως εξής:

Με αφορμή την αποχώρηση μου από την ομάδα του Α.Ο. Θήρας θα ήθελα μέσω του thirasport.gr να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, το Δ.Σ. της ομάδας, παλιό και νέο, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, την προπονήτρια μου Ελένη Μεμετζή που με στήριξε καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς και φυσικά τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της Σαντορίνης.

Περάσαμε μια καταπληκτική χρονιά. Αυτό που έχει καταφέρει ο Α.Ο. Θήρας δεν έχει ξαναγίνει στο γυναικείο Ελληνικό βόλεϊ. Δεν ήταν τυχαίο που σε παλιές μου συνεντεύξεις είχα δηλώσει πως είμαι ευλογημένη που βρίσκομαι στην Σαντορίνη και το εννοώ. Όντως είμαι ευλογημένη που πέρασα από αυτό το νησί και γνώρισα ανθρώπους ειλικρινής που αγάπησα και με αγάπησαν.Νιώθω μεγάλη χαρά που βοήθησα και εγώ από την μεριά μου να έχει η ομάδα μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Εύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία με ένα υγιές πρωτάθλημα.

Εύχομαι κάποια στιγμή να ξαναγυρίσω!

Με εκτίμηση,
Μαρίνα Τσοχατζή
#11

Διαβάστηκε 797 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link κακης Κυριακή, 06 Ιουλίου 2014 14:09 posted by κακης

    και η επομενη πασα η βεργιδου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ