1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2024 23:45

Μαρκόπουλο: Τέλος εποχής για την Βιργινία Δικαιούλια

 Τέλος εποχής για την Βιργινία Δικαιούλια, καθώς μετά απο 13 χρόνια παρουσίας στο Μαρκόπουλο, η εμβληματική αρχηγός και κεντρική της ομάδας των Μεσογείων αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα της, σε ηλικία 28 χρονών.

Αναλυτικά, η ανάρτηση της πρώην παίκτριας του... Survivor αναφέρει:

«Τελειώσαμε! Ευγνωμοσύνη για τα πάντα! Σήμερα σηματοδοτεί το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου στη ζωή μου κι είμαι βαθιά ευγνώμων σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό το απίστευτο ταξίδι.

Είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μου, καθώς αφήνω πίσω μου ένα κομμάτι του εαυτού μου, αλλά είμαι αισιόδοξη για το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια κι αποτέλεσαν μέρος όλων αυτών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον προπονητή μου, Τζιανρόσι Πασκουαλίνο, για την ακλόνητη πίστη του σε μένα, τον Παναγιώτη Ρωξανά για τη φροντίδα και τη βοήθειά του κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου, την Έλενα Κανελλοπούλου για τη συνεχή υποστήριξή της, την Πηγή- Άννα Μεθενίτη που είναι μια εξαιρετική team manager και φίλη, τον πρόεδρο Πάρη Ευαγγελίου και όλα τα μέλη του ΑΟ Μαρκοπούλου, που έχουν γίνει σαν οικογένεια τα τελευταία 13 χρόνια και κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, όπως και οι συμπαίκτριες μου, τις οποίες αγαπώ πολύ και πιστεύω ότι θα πετύχουν σπουδαία πράγματα.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν το έκανα τέλεια, αλλά σίγουρα το έκανα με τον τρόπο μου. Σας ευχαριστώ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ