1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2024 23:28

AO Θήρας: «Η ατυχία δεν μας πτοεί, ο ΑΟΘ συνεχίζει»

Καθησυχαστική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Θήρας μετά τον αποκλεισμό  απο την Θέτιδα στο χρυσό σετ του προημιτελικού πλέι οφ της Volley League Γυναικών, σύμφωνα με την οποία, η νησιωτική ομάδα  δεν προκειται αν επηρρεαστεί αλλα θα συνεχίσει να κάνει σταθερό πρωταθλητισμό και τη νέα χρονιά.

 Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο ΑΟ Θήρας, συνεχίζει. Πέρασε μια δύσκολη φάση και εκεί που τα τελευταία χρόνια, είχε κερδίσει όλους τους μεγάλους στόχους, φέτος τις τελευταίες αγωνιστικές στιγμές κάποια πράγματα δεν δούλεψαν, όσο η Διοίκησή του είχε σχεδιάσει και ήθελε.

Δεν μας πτοεί η ατυχία. Μπορεί να μη φτάσαμε στην κορυφή, αλλά δεν κατρακυλήσαμε. Ήμασταν και ήμαστε στο παιχνίδι. Χάσαμε κάποιους στόχους, αλλά όχι το μεγάλο μας στόχο. Την Ομάδα. Την Οικογένεια. Το Νησί. Αυτά Συνεχίζουν. Τον αγώνα, αλλά και το παιχνίδι. Με προγραμματισμό και αφοσίωση. Όλοι στεναχωρηθήκαμε, αλλά κανείς δεν εγκατέλειψε.

Επειδή, δεν χάσαμε, τίποτα. Ήταν ένα στραβοπάτημα, που μας έμαθε, πόσο προσεκτικά πρέπει να βαδίζουμε. Μαζί σας. Μαζί με εκείνους, που μας πίστεψαν, μας πιστεύουν και μας στηρίζουν. Φιλάθλους και Χορηγούς.

Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, προχωρά. Με ενθουσιασμό, αλλά και σύνεση. Οι επόμενοι στόχοι, είναι ήδη εδώ. Και τους έχουμε βάλει μαζί”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ