1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2018 12:55

Το Αιγάλεω τίμησε την Έφη Ιωάννου

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αποχαιρετιστήριο γεύμα στο προπονητικό τιμ και τις παίκτριες του Αιγάλεω, παρέθεσε η διοίκηση του «Σίτι» με αφορμή το φινάλε μιας πολύ επιτυχημένης σεζόν.

Πρόσωπο της βραδιάς η αρχηγός της ομάδας, Έφη Ιωάννου, η οποία μετά από επτά χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή ομάδα (2011) και πλούσια καριέρα ( Αγ. Σώστη, Πήγασος, Άρτεμις Κορυδαλλού, ΓΣ Ηλιούπολη, ΄Ιριδα), αποσύρεται από την ενεργό δράση και θα συνεχίσει και επίσημα ως συνεργάτιδα της προπονήτριας Αγγελικής Αντωνιάδη στην γυναικεία ομάδα αλλά και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Την έμπειρη διαγώνια, τίμησε για την πολύχρονη προσφορά της στο σωματείο, ο πρόεδρος Παντελής Βλάχος ενώ αναμνηστικά έπαθλα δόθηκαν στην ομάδα νεανίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ και της δεύτερης θέσης στο αντίστοιχο πανελλήνιο που διοργάνωσε η ομάδα των δυτικών προαστίων.

Επίσης ο κ. Βλάχος βράβευσε την γυναικεία ομάδα, την προπονήτρια Αγγελική Αντωνιάδη που οδήγησε το Αιγάλεω στην πέμπτη θέση της Pre leaque και την συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου αλλά και την γενική αρχηγό, Τασούλα Βλάχου για την βοήθεια της στην οργάνωση του συλλόγου.

 

Διαβάστηκε 791 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: « Αντωνιάδη: «Παίξαμε με φοβερό πάθος»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ