1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2018 21:49

Αντωνιάδη: «Παίξαμε με φοβερό πάθος»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Απόλυτα ικανοποιημένη από την εμφάνιση και την πρώτη νίκη του Αιγάλεω στην φετινή Pre League, εμφανίστηκε η Αγγελική Αντωνιάδη.

. Η προπονήτρια του Αιγάλεω στάθηκε στο πάθος και στην ενέργεια που έδειξαν οι παίκτριες της σε όλη την διάρκεια του ματς και υποστήριξε στο volleynews:

« Ειμαι πολύ ικανοποιημένη που καταφέραμε να ισοφαρίσουμε την σειρά και καταφέραμε να πάμε την ΑΕΚ σε τρίτο παιχνίδι. Τα παιδιά έπαιξαν με πολύ φοβερό πάθος , έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη περισσότερο από την ομάδα της ΑΕΚ, έβγαλαν πολύ ενέργεια σε όλα τα σετ.

Αν και χάσαμε από 20-12 το δεύτερο σετ, δεν τα παρατήσαμε, με πολύ πίστη και την βοήθεια των φιλάθλων μας, βρήκαμε συγκέντρωση και ρυθμό και πήραμε την νίκη που τόσο πολύ παλέψαμε. Πλέον με καλή ψυχολογία και ηρεμία θα πάμε στη Ν. Φιλαδέλφεια για το τρίτο ματς, και ξέροντας τι μας περιμένει, ώστε να τα δώσουμε όλα με στόχο να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Διαβάστηκε 1020 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ