1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2018 16:36

Αιγάλεω: Ξεκίνημα με χαμόγελα και αισιοδοξία

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με καλή διάθεση, χαμόγελα και αισιοδοξία ξεκίνησε τις προπονήσεις της για το 2018, η ομάδα του Αιγάλεω ενόψει του δεύτερου γύρου της Pre league που αρχίζει 13-14/1.

Μάλιστα η διοίκηση και το προπονητικό τιμ του «Σίτι», το οποίο μετράει πέντε σερί νίκες ανέβασαν σχετική φωτό στο f/b, συνοδευόμενη από ανάρτηση η οποία αναφέρει:

«Με χαμόγελο ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για τις γυναίκες μας!

Η φωτογραφία με τις όμορφες αθλήτριες του CITY αποδεικνύει το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο μας.

Παρά την κουραστική προπόνηση στο τέλος Όλες οι αθλήτριες με το χαμόγελο στα χείλη, αγκαλιασμένες φωτογραφήθηκαν και έδωσαν την έναρξη για μια καλή ,δημιουργική χρονιά! !

Ο πρόεδρος μας κύριος Παντελής Βλάχος εύχεται στο προπονητικό team ,στις αθλήτριες και τις οικογένειες τους να είναι ευτυχισμένο και γεμάτο επιτυχίες το 2018.

Υγεία ευτυχία αγάπη σε όλους!!

ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ»













Διαβάστηκε 245 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Συγκέντρωση στη Νάξο για τα κορίτσια του Πανναξιακού
    Το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ξεκινάει σήμερα στη Νάξο, με τις αθλήτριες της ομάδας να φτάνουν στο νησί το μεσημέρι της Κυριακής με το Blue Star Delos της χορηγού Blue Star Ferries.
    Στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι δύο αθλήτριες της εθνικής γυναικών Όλγα Βεργίδου και Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου ενώ την Τετάρτη θα ολοκληρωθεί το ρόστερ με την άφιξη των δύο ξένων, Φρανσίλ Στεντίλ και Άλεξ Ριντ που έρχονται από Βραζιλία και Ηνωμένες πολιτείες αντίστοιχα.
  • Καλμαζίδης: «Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα»
    Την πρώτη προπόνηση της έκανε η Εθνική Γυναικών ενόψει του European League, έχοντας κάποιες απουσίες. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ