1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-07-2015 22:15

Καλμαζίδης: «Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα»

Την πρώτη προπόνηση της έκανε η Εθνική Γυναικών ενόψει του European League, έχοντας κάποιες απουσίες. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε:
«Θα θέλαμε να είναι εδώ όλα τα κορίτσια, αλλά δυστυχώς στον αθλητισμό έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για την παρουσία μας στην διοργάνωση καθώς δεν έχουμε και εικόνα για τα ρόστερ των αντιπάλων, αν και για παράδειγμα Πολωνία και Τουρκία με όποια ομάδα κι αν κατέβουν θα είναι πολύ δυνατές.

Φέτος το European League διεξάγεται πολύ αργά και αυτό είναι ένα καινούργιο δεδομένο. Από κει και πέρα εγώ περιμένω να δω την εξέλιξη των κοριτσιών σε ατομικό επίπεδο και να μπορέσουμε να την παντρέψουμε για το καλό της ομάδας συνεχίζοντας τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει εδώ και κάποιο καιρό.

Το θετικό είναι ότι σιγά, σιγά μπαίνουν στην ομάδα κορίτσια από την προηγούμενη φουρνιά της Εθνικής Κορασίδων, όπως οι Βασιλαντωνάκη, Στράντζαλη, Φακοπουλίδου και θα ήταν και η Ψωμά, οι οποίες πλέον είναι στελέχη της εθνικής γυναικών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ