1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-08-2013 23:09

Η Ρόδος υποδέχεται το προολυμπιακό τουρνουά νέων

Τρία χρόνια μετά το Προολυμπιακό τουρνουά beach volley Ανδρών-Γυναικών, η Ρόδος… φορά τα καλά της και υποδέχεται ξανά διεθνή διοργάνωση, μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για Προολυμπιακό Νέων στα πλαίσια της διαδικασίας πρόκρισης στην Ολυμπιάδα Νέων 2014.

Στο αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρας θα αναμετρηθούν το Σαββατοκύριακο (24-25 Αυγούστου) τέσσερις ομάδες αγοριών και τέσσερις κοριτσιών με τις δύο πρώτες της βαθμολογίας να προκρίνονται στην επόμενη φάση, που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2014 και από εκεί θα βγουν οι έξι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν στην πόλη Νανίνγκ της Κίνας (16-28 Αυγούστου 2014).

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι δευτεραθλήτριες Ελλάδας στην κατηγορία Νεανίδων, Τατιάνα Μολδοβανίδη και Μυρσίνη Βακαλοπούλου και οι Γιώργος Καμπούρης και Γιώργος Αναστασιάδης, που κατέκτησαν την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων. Τα δύο «ζευγάρια» έκαναν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο των αγώνων, ενώ αύριο αναμένονται στο νησί των Ιπποτών οι άλλες τρεις ομάδες.

Στους Εφήβους, η Κύπρος θα στείλει τους Χαράλαμπο Ζορπή / Γιώργο Χρυσοστούμου, η Ουκρανία τους Όλεγκ Πλοτνίτσκι / Ντμίτρο Κανάιεφ και η Αλβανία τους Μαρτίρο Κριστ / Κέρα Οσμάν. Στις Νεάνιδες η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί από τις Έρικα Ζεμπίλα / Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Ουκρανία από τις Αλίνα Ντεμίντοβα / Ντάρια Ουντονένκο και η Αλβανία από τις Αδελαϊδα Μπερμπότι / Μεντλίνα Σαχίνι.
ΠΗΓΗ :ΕΟΠΕ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ