1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-08-2013 18:53

Θέλουν μετάλλιο οι Σακόγλου/ Παπαδημητρίου στην Τουρκία

Στην Τουρκία και στην πόλη της Σακάρια, βρίσκονται οι Σακόγλου-Παπαδημητρίου για να πάρουν μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ.

Οι Έλληνες αθλητές εκπροσωπούν την Ελλάδα, καθώς είναι ενταγμένοι στον Εθνικό Σχεδιασμό μπίτς βόλεϊ. Το πρωτάθλημα ξεκινάει την Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή (23-25/8).

Το συγκεκριμένο «δίδυμο» είχε φτάσει στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος χάνοντας απο τους Παύλο Κουζούνη / Φερνάντο Μπιλλήρη. Είναι πρώτη φορά που θα είναι συμπαίκτες σε διεθνή διοργάνωση καθώς και οι δυό τους έχουν ξαναγωνιστεί στο εξωτερικό αλλά σε διαφορετικές ομάδες.

Οι Έλληνες αθλητές αναχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης από τη Θεσσαλονίκη με προορισμός την Κωνσταντινούπολη και από εκεί την πόλη Σακάρια, όπου και θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Ο Παπαδημητρίου, λίγο πριν από την αναχώρηση, δήλωσε: «Αυτή θα είναι και η τελευταία εφετινή αγωνιστική δραστηριότητα για εμάς στην άμμο και θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο, μία ήδη πετυχημένη σεζόν που συνδυάστηκε με την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στόχος μας στην Τουρκία δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός μεταλλίου, κάτι που θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια. Ελπίζουμε να χαρίσουμε στην Ελλάδα και στους εαυτούς μας μία διεθνή διάκριση».

Οι αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα προκύψουν μετά την βραδινή τεχνική σύσκεψη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ