1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-08-2013 15:49

Όταν ο Πάτρας συνάντησε τη Χατζηβασιλείου και τον παλαίμαχο των ΑVP

Πολλές ομάδες και πολύ κέφι στο τουρνουά μπητς βολει της σειράς Lipton Ice Tea Summer Series 2013 στον πανέμορφο κόλπο του Σάνη Χαλκιδικής και στο μπητς μπαρ Anemos, το περασμένο Σ/Κ 17-18/ Αυγουστου.


Την παράσταση έκλεψε η εντυπωσιακή Βίκυ Χατζηβασιλείου που έλαβε μέρος στην κατηγορία του μεικτού με τον ελληνοαμερικάνο παρτενερ της Εντι Θωμόπουλο, που κάθε καλοκαίρι περνάει τις διακοπές του στην πανεμορφη περιοχή της χώρας μας.     

Η όμορφη παρουσιάστρια που δεν χάνει ευκαιρια για να συμμετέχει στα καλά τουρνουά του αθλήματος που αγαπάει, έφτασε αήττητη μέχρι τον τελικό όπου ηττήθκε με 2-1 από τους εντυπωσιακούς Μιχαλη Παπαδάδη και την σέρβα παρτενέρ του Μίρα Λάζιτς, σε ένα αγώνα πραγματικά συνερπαστικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά άνω των 20 ομάδων στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών και μεικτού και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των παραθεριστών της περιοχης, καθώς και γνωστά ονόματα του Βόλει όπως ο κορυφαίος μπλοκέρ της Α1 Κάσανδρος Στίγκας, ο γνωστός προπονητής Χρήστος Πάτρας, και πολλοί ακόμη αθλητές και αθλήτριες.   

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν οι θεσαλλονικιοί αθλητές Τρύφων Μελιδώνης και Δημήτρης Εφραιμίδης που κέρδισαν και τις εντυπώσεις με την οργανωτική αρτιότητα σε όλους τους τομείς.

Στα αξιοσημείωτα της διοργάνωσης, η συγκινητική συνάντηση του Χρήστου Πάτρα με τον ελληνοαμερικάνο Εντι Θωμόπουλο (που στα νεανικά του χρόνια συμμετείχε στα επαγγελματικά τουρνουα της AVP). Οι δύο παλαίμαχοι άσοι  θυμήθηκαν ότι είχαν συναντηθεί πριν από 26 χρόνια, συγκεκριμμένα στο Long Beach της Νέας Υόρκης το 1987, σε τουρνουά Open που ηταν και η πρώτη διεθνής εμφάνιση του Χρήστου Πάτρα.

Σε όλο το διήμερο το κέφι ηταν πολύ και όλοι, συμμετέχοντες και κοινό, διασκέδασαν με φόντο τα εντυπωσιακά κότερα από όλο τον κόσμο που μαζεύονται στην μοναδική περιοχή του Σάνη.   

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ