1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-08-2013 20:26

Στη Ρόδο το προολυμπιακό τουρνουά Νέων

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στη Ρόδο για την διοργάνωση του Προολυμπιακού τουρνουά beach volley Νέων (24-25/8) στα πλαίσια της διαδικασίας πρόκρισης στην Ολυμπιάδα Νέων 2014.
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρας με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας, της Ουκρανίας, της Αλβανίας και της Κύπρου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, του Δήμου Ροδίων και τη συνεργασία της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου.

Στο νησί των Ιπποτών που αυτό το διάστημα ο τουρισμός «χτυπάει κόκκινο», βρίσκεται ήδη η αποστολή της Κύπρου που έφτασε πρώτη και την Τετάρτη ακολούθησαν οι ελληνίδες αθλήτριες και την Πέμπτη αναμένεται το ανδρικό «δίδυμο» της χώρας μας. 

Συγκεκριμένα, την ελληνική αποστολή συνθέτουν οι δευτεραθλήτριες Ελλάδας στην κατηγορία Νεανίδων, Τατιάνα Μολδοβανίδη (21/02/1996 - Αθήνα) και Μυρσίνη Βακαλοπούλου (03/01/1996 - Χανιά) και οι Γιώργος Καμπούρης (30/01/1998 - Χαλκιδική) και Γιώργος Αναστασιάδης (08/07/197 - Χαλκιδική), που κατέκτησαν την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων.

Συνολικά, στην διαδικασία πρόκρισης για την Ολυμπιάδα Νέων, μετέχουν, από πλευράς Ευρώπης, 32 χώρες, από όπου θα προκύψουν μέσα από μια προκριματική διαδικασία που θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο 2014, οι 6 χώρες που θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στην Ολυμπιάδα Νέων, που θα διεξαχθεί στην Κίνα (16-28.8.2014). Στην διοργάνωση θα αγωνιστούν αθλητές και αθλήτριες 15 έως 18 ετών

Οι προκριματικοί όμιλοι της Ευρώπης
1ος Όμιλος (Γερμανία): Γερμανία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ισλανδία
2ος Όμιλος (Ολλανδία): Ολλανδία, Τσεχία, Σλοβακία, Αγγλία
3ος Όμιλος (Σερβία): Σερβία, Ισπανία, Ιταλία, Ελβετία, Μάλτα
4ος Όμιλος (Αυστρία): Αυστρία, Γαλλία, Πορτογαλία, Λιχτενστάϊν
5ος Όμιλος (Εσθονία): Εσθονία, Πολωνία, Λιθουανία, Ουγγαρία
6ος Όμιλος (Κροατία): Κροατία, Λετονία, Φινλανδία, Λευκορωσία
7ος Όμιλος (Ελλάδα): Ελλάδα, Ουκρανία, Αλβανία, Κύπρος
8ος Όμιλος (Ρωσία): Ρωσία, Ισραήλ, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία

* Από κάθε όμιλο προκρίνονται στην τελική φάση της Ευρώπης οι δυο πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου. Η τελική φάση της Ευρώπης θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2014.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ