1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-08-2013 20:17

«Είμαστε δίπλα στην ομοσπονδία και όχι απέναντι...»

Cannot find volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/ESAP/2013/FINALS folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/ESAP/2013/FINALS/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του Beach Volley League 2013 Μιχάλης Τριανταφυλλίδης στη συνέντευξη Τύπου για τους αγώνες της τελικής φάσης στην Γ΄Μαρίνα Γλυφάδας το διήμερο 3-4 Αυγούστου έκανε αναφορά για ιστορική στιγμή για το Δήμο Γλυφάδας και το ελληνικό βόλεϊ ενώ προσωπικά έστειλε και μήνυμα ενότητας για να γίνουν περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα στο άθλημα που όπως τόνισε έχει παγκοσμίως πολύ μεγάλη δυναμική. Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης είπε:

«Σήμερα γράφεται μια μικρή ιστορία στο ελληνικό μπιτς βόλεϊ. Ένας φορέας του βόλεϊ εκτός ομοσπονδίας συνεργάζεται με έναν κορυφαίο Δήμο για τη διοργάνωση ενός τουρνουά μπιτς βόλεϊ. Επειδή την ιστορία την γράφουν οι αθλητές θέλω να τονίσω πως αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και να καθιερωθεί. Θέλω να είστε υπερήφανοι σε λίγα χρόνια ότι κάνατε την αρχή μιας μεγάλης διοργάνωσης. Ελπίζω αυτή η συνεργασία να έχει διάρκεια. Και για να έχει διάρκεια έχω να κάνω μια πρόταση: Να γίνει στην Γλυφάδα μόνιμη εγκατάσταση μπιτς βόλεϊ. Ο Δήμος Γλυφάδας έχει συλλόγους που δραστηριοποιούνται, όπως η Αιξωνή. Το μπιτς βόλεϊ είναι ιδιαίτερο άθλημα. Παίζεται 12 μήνες το χρόνο και η μόνιμη εγκατάσταση θα είναι η αρχή για μία σειρά εκδηλώσεων μεταξύ ΕΣΑΠ και Δήμου Γλυφάδας για το μπιτς βόλεϊ και όχι μόνο. Να διοργανώσουν εκδηλώσεις για τη νεολαία. Το μπιτς βόλεϊ έχει κάτι το μοναδικό. Κάνει τα 14χρονα να νιώθουν 20χρονα και εμάς τους 50ρηδες να νιώθουμε 30αρηδες. Το μπιτς βόλεϊ είναι το πρώτο αναπτυσσόμενο άθλημα παγκοσμίως. Αγκαλιάστε το άθλημα και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Αυτή η εκδήλωση είναι κάτι το πρωτοποριακό κι ελπίζω στο μέλλον να γίνουν κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις. Εφόσον η ομοσπονδία αντιληφθεί και δει πως είμαστε δίπλα της και όχι απέναντι της θα κάνουμε περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα. Ο χώρος του μπιτς βόλεϊ δεν χωράει αντιπαλότητες, θέλει συνεργασίες, ιδέες και νέες διοργανώσεις».

Σχετικά με τα οργανωτικά θέματα ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης είπε:

«Αυτό το διήμερο διοργανώνουμε δύο διαφορετικά τουρνουά. Το Σάββατο θα έχουμε τα τουρνουά των ερασιτεχνών και την Κυριακή τα τουρνουά των επαγγελματιών στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών και μεικτού. Θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Βάσω Καραντάσιου και τον σύζυγο της Νίκο Ρουμελιώτη αλλά και άλλα μεγάλα αστέρια του ελληνικού βόλεϊ. Σας καλούμε να έρθετε για να παρακολουθήσετε υψηλού επιπέδου θέαμα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ