1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-08-2013 19:20

Παπαδημητρίου και Σακόγλου κάνουν τον απολογισμό τους

Λίγο πριν τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους, καθώς ακολουθεί το βαλκανικό πρωτάθλημα της Τουρκίας στο τέλος Αυγούστου, οι Θοδωρής Παπαδημητρίου και Χάρης Σακόγλου κάνουν τον απολογισμό τους.

«Ήρθε η στιγμή σαν ομάδα να κάνουμε τον σχετικό απολογισμό του καλοκαιριού, αφού οι εγχώριες υποχρεώσεις έχουν λάβει τέλος.

Η ομάδα μας δημιουργήθηκε στα μέσα Απριλίου με την παρότρυνση του Ομοσπονδιακού Προπονητή Κώστα Ταμπουρατζή και του τότε Υπευθύνου beach volley (και νυν Υπευθύνου Ευρωπαικού beach volley ) Γιώργου Γκάγκαλη με στόχο να πρωταγωνιστήσει στα εγχώρια τουρνουά.

Η προετοιμασία μας άρχισε τέλος Απριλίου με προπονητή μας τον Γιώργο Γιάτση, θέτοντας πρώτο βήμα την βελτίωση και το δέσιμο της νεοσύστατης ομάδας μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα , καθώς βρισκόμασταν προ των πυλών. Δουλέψαμε σωστά σε όλα τα επίπεδα (παικτικά , ψυχολογικά, και σε θέματα τακτικής ) με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των τουρνουά να παρουσιάζουμε σταθερή βελτίωση.

Ο στόχος μας ήταν η κατάκτηση της κορυφής, παρόλο που ήταν η πρώτη μας χρονιά μαζί, γιαυτό έπρεπε να είμαστε έτοιμοι εκεί που ανταμείβονται όλοι οι κόποι του καλοκαιριου, στα Τελικά Τουρνουά.

Καταφέραμε να είμαστε σε φόρμα την κατάλληλη στιγμή, να παίξουμε σχεδόν άριστα υψηλού επιπέδου beach volley στο τελικό τουρνουά Masters στο Allou Fun Park και ίσως εξαιτίας της ''κακιάς στιγμής'' να χάσουμε το πρωτάθλημα , λαμβάνοντας άξια την 2η θέση.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αφήσαμε κάποια Masters για να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται και στη Β. Ελλάδα με τα τουρνουά North, τα οποία είναι εξαιρετικά, καθώς γίνεται σωστή δουλειά από τη διοργάνωση.

Αυτός ήταν και ο δεύτερος στόχος μας , ο οποίος πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, κατακτώντας την 1η θέση στα τελικά North Area Beach Volley Circuit .

Η φετινή προσπάθεια μας θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Αυγούστου με ένα Βαλκανικό Ανδρών στην Τουρκία, στο οποίο θα αγωνιστούμε ως Εθνική Ομάδα.

Θα αναφερθούμε ονομαστικά σε κάποιους ανθρώπους, που χωρίς την στήριξή τους μπορεί να μην τα είχαμε καταφέρει.

Ευχαριστούμε λοιπόν τον κ. Σπύρο Γκολίτση - Volley Store ERREA , τον κ. Χρήστο Τριακοσάρη - ΕUROSPEED - Εμπόριο Λιπαντικών και Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων για την οικονομική και υλική στήριξη στην ομάδα μας. Επίσης την κ. Τόνια Βαλσαμάκη και τον κ. Christian Marx - SUNRISE beach suites στη Σύρο για την υπέροχη φιλοξενία και συμπαράστασή τους.

Τέλος ένα να μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας , Γιώργο Γιάτση που ήταν αρωγός στην επίτευξη των στόχων μας.
Καθώς και σε όλους εσάς που μας υποστηρίζεται σε κάθε τουρνουά και μας δίνετε θετική ενέργεια να συνεχίσουμε!

Θοδωρής Παπαδημητρίου
Χάρης Σακόγλου»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ