1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2013 15:07

Τζουβαδάκη / Χατζάκη και Σαλαβασίδης / Βλαχοστάθης πήραν κούπα στο 14o Nova beach volley

«Ζήσ’ το κι εσύ» ήταν το φετινό σύνθημα του 14ου Nova Beach Volley Tournament το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής. Περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες, αγωνίστηκαν στα τρία τουρνουά που διοργανώθηκαν στα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη και την Αττική, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο σε αυτούς που συμμετείχαν όσο και σε αυτούς που είχαν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν.

Η αυλαία της διοργάνωσης άνοιξε στην παραλία Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, το τριήμερο 5, 6 και 7 Ιουλίου. 65 ομάδες, 130 αθλητές και εκατοντάδες θεατές πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαιρινό τριήμερο στο Nova Beach Volley Tournamentμε συναρπαστικούς αγώνες κάτω από τον… καυτό ήλιο και θεαματικές φάσεις πάνω στην άμμο. Νικητές στους Άνδρες ήταν η ομάδα που αποτελούσαν οι Γεωργακόπουλος – Αλεξιάδης και στις Γυναίκες το δίδυμοΤζουβαδάκη – Χατζάκη.

Η συνέχεια δόθηκε στην παραλία Ποταμού Επανομής, στην Θεσσαλονίκη, το τριήμερο 12, 13 και 14 Ιουλίου. 88 αθλητές, 44 ομάδες κι εκατοντάδες θεατές πέρασαν ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό τριήμερο στο πλαίσιο του 14ου Nova Beach Volley TournamentΟι 36 αθλήτριες που συμμετείχαν έσπασαν το ρεκόρ της γυναικείας συμμετοχής στο τουρνουά. Το παρών στην τελετή απονομής έδωσαν οι παίκτες της ομάδας ράγκμπι του Ηρακλή, πρωταθλήτρια Ελλάδας και μάλιστα ο αρχηγός Μάριος Γουμαγιάς ήταν ένας από τους απονεμητές των νικητών! Νικητές στους Άνδρες αναδείχτηκε το δίδυμο Γεωργακόπουλου – Αλεξιάδη και στις Γυναίκες η ομάδα Τσοπούλου – Χατζηδημητρίου.

Ο θεσμός του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο Yabanaki (Ακτή Βάρκιζας) στην Αττική, το τριήμερο 13, 14 και 15 Ιουλίου στο οποίο έλαβαν μέρος 100 αθλητές και 50 ομάδες. Την παράσταση έκλεψαν οι συναρπαστικοί τελικοί ανδρών και γυναικών, οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών και πρωταθλητριών, αλλά και η παρουσία των τσιρλίντερς «Greek Drops», που με τα εντυπωσιακά τους χορευτικά, ανέβασαν κατακόρυφα το θερμόμετρο.

Νικητές στο τουρνουά της Αττικής ήταν η ομάδα των Σαλαβασίδη – Βλαχοστάθη που κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό των Ανδρών, ενώ στον τελικό των γυναικών πρώτο αναδείχθηκε το δίδυμο Τζουβαδάκη – Χατζάκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ