1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2013 16:33

Από τώρα σκέψεις για του χρόνου στην Κουρούτα

Του Σταύρου Παναγιωτάρα
Τα προγραμματισμένα τουρνουά έφτασαν στο τέλος τους και σειρά έχει ο απολογισμός, σχετικά με τα τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Κουρούτα.
Αντρικό, Γυναικείο & Μεικτό και πάλι Αντρικό. 22 - 23 Ιουνίου, 6 - 7 Ιουλίου και 19 - 21 Ιουλίου αντίστοιχα.

Κάθε εβδομάδα και περισσότερες συμμετοχές, περισσότερος κόσμος, καλύτερο αποτέλεσμα. Speaker να κλέβουν τις εντυπώσεις, dj να ξεσηκώνουν τον κόσμο, διαιτητές να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής, zumbάδες να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στην άμμο και πάνω απ' όλα beachvolleyballίστες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όλους τους παρευρισκομένους.

Μία διοργάνωση που είχε να γίνει αρκετά χρόνια στην παραλία της Κουρούτας και ο κόσμος την αγκάλιασε και τη στήριξε με το παραπάνω. Η όλη επιτυχία όμως οφείλεται στο ότι εκτός από τους διοργανωτές που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος της βοήθησαν πάρα πολύ αρκετοί άνθρωποι συμμετέχοντες και μη καθώς και χορηγοί τους οποίους έχω ευχαριστήσει επανειλημμένα σε όλα τα προηγούμενα άρθρα. Και το καλύτερο απ' όλα είναι ότι μετά από τα τουρνουά όλο και περισσότεροι δοκιμάζουν τις αντοχές τους στο beach volley και τα τρία γήπεδα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Κουρούτα γεμίζουν κάθε μέρα από φίλους του αθλήματος.

Μπορεί το τρέξιμο να ήταν αρκετό και η κούραση μεγάλη αλλά το αποτέλεσμα και η επιβράβευση του κόσμου είναι αυτό που υπερισχύει και σου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσεις και να διοργανώσεις ακόμα περισσότερα και καλύτερα τουρνουά. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το συμπαίχτη μου στο αντρικό Φώτη Παναγιωτάρα για τις 2 πρωτιές στα δύο τουρνουά αντρών καθώς και τη συμπαίχτρια μου στο μεικτό Όλγα Καστανά.

Και τώρα που τελειώσαμε για φέτος ξεκινάει ο σχεδιασμός για το επόμενο καλοκαίρι με περισσότερες και καλύτερες διοργανώσεις!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ