1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-07-2013 11:41

«Να πάμε το Ελληνικό βόλεϊ ψηλά»

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης μίλησε στην εκπομπή "Inside MatchBall" του web radio του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ σε συνεργασία με το Volleynews.gr και το Insidesports.gr για την συμμετοχή του με τον Θανάση Πρωτοψάλτη στα Μάστερς του Ελληνικού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, αλλά και την Εθνική ομάδα στη σάλα.



Για την συμμετοχή του με τον Θανάση Πρωτοψάλτη στα Μάστερς του μπιτς βόλεϊ: "Έχουμε εμπειρίες από την άμμο , αλλά τώρα πια το βλέπουμε σαν διασκέδαση. Πάμε πιο πολύ για διακοπές,. Η διοργάνωση ήταν καλή στην Αίγινα, αλλά δεν έχουμε βλέψεις για κάτι υψηλότερα. Έχουμε λίγο χρόνο παραπάνω , αποφασίσαμε να κάνουμε τις διακοπές, μας να κατέβουμε σε δύο διοργανώσεις απλά για να το διασκεδάσουμε. Είναι πολύ καλός μου φίλος ο Θανάσης, έχουμε το ίδιο πρόγραμμα και είπαμε να κατέβουμε για να περάσουμε όμορφα, γιατί κύριος στόχος είναι η σάλα για μας. Γνωριζώμαστε μεταξύ μας και βοηθά αυτό στο να παίξουμε καλά".

Για την Εθνική ομάδα και την παραλίγο πρόκριση στο Ευρωπαϊκό:"Έχουμε δείξει ότι έχουμε μέλλον αν δουλέψουμε όλοι, να μπορέσουμε να βρούμε χημεία και όσο περνούν οι αγώνες τόσο θα δένουμε ώστε να μπορούμε να κοντράρουμε μεγάλες ομάδες και θέλουμε να το κάνουμε καθώς είναι καλό για όλους μας να το καταφέρουμε. Ελπίζουμε να τα δώσουμε όλα ώστε να καταφέρουμε κάτι καλό. Σίγουρα υπάρχει καλό υλικό.

Έχουμε δέσει σαν φουρνιά, έχουμε δώσει πολύ δύσκολα παιχνίδια κι έχουμε αποκτήσει εμπειρίες. Εμείς σαν φουρνιά με παίδες και εφήβους πήγαμε καλά και τώρα στους άνδρες θέλουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα ώστε να καταφέρουμε κάτι καλό για το Ελληνικό βόλεϊ και να σταθεί  πάλι στα πόδια του".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ