1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2013 21:46

«Αποφασίζω μετά το καλοκαίρι»

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης μίλησε στην εκπομπή "Inside MatchBall" του web radio του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ σε συνεργασία με το Volleynews.gr και το Insidesports.gr και αναφέρθηκε στην είσοδο του στο μπιτς βόλεϊ και το μέλλον του στην σάλα.

Για την διοργάνωση της Αίγινας: "Ήταν μια καλή διοργάνωση, ο κόσμος μπορούσε να ήταν περισσότερος, το σημείο δεν βόλευε βέβαια. Όλοι μπορούσαν να κερδίσουν όλους, εκτός από το δίδυμο Κοτσιλιάνος/Ζουπάνη".

Για το αν θα συνεχίσουν με τον Κοκκινάκη να αγωνίζονται και στα επόμενα Μάστερς: "Εμείς σαν δίδυμο τουρισμό κάνουμε, τηλεφωνηθήκαμε και είπαμε πάμε και πήγαμε. Δεν έχουμε σκοπό τον πρωταθλητισμό, το κάνουμε σαν χόμπι το καλοκαίρι. Θα είμαστε στον Σχοινιά. Στα πλάνα μας δεν είναι το Allou, μετά τον Σχοινιά έχει διακοπές".

Για το που θα αγωνιστεί στην σάλα και τις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: "Είναι πολύ σημαντικές οι εκλογές, να αναλάβουν σοβαροί και σωστοί άνθρωποι για να πάνε τον σύλλογο μπροστά. Εγώ θα ήθελα να βρεθούν κάποιοι σοβαροί παράγοντες που θα τους εμπιστευθούν οι παίκτες και να γίνει μια υγιής ομάδα από εδώ και πέρα. Περιμένω να περάσει το καλοκαίρι και μετά να δω το κομμάτι που θα αγωνιστώ, προτάσεις υπάρχουν αλλά θα τις δω μετά το καλοκαίρι. Προτιμώ όπου θα είναι καλύτερα για μένα. Υπάρχουν από εξωτερικό και Κύπρο, αλλά προτιμώ την Αθήνα".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ