1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2013 11:13

Προ των πυλών το Ionian Beach Volley

Ξεκινούν και θα ολοκληρωθούν στις 14/07 οι δηλώσεις συμμετοχής για τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν στο προκριματικό τουρνουά γυναικών IONIAN BEACH VOLLEYBALL ESPEDE 2013 που διοργανώνει η ΓΕ Μεσολογγίου και θα διεξαχθεί στο Μεσολόγγι και την περιοχή της Τουρλίδας.


Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όσες κοπέλες είναι άνω τον 16 χρονών, και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 8 ευρώ ανά άτομο.

Οι δυο φιναλίστ ομάδες του προκριματικού τουρνουά  θα πάρουν αυτόματα το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του IONIAN BEACH VOLLEBALL ESPEDE 2013.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν  το διήμερο 16 - 17 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να απευθύνεστε στο παρακάτω τηλέφωνο : 6947161838 .

Τώρα όσο αναφορά το κυρίως τουρνουά αναμένεται να πραγματοποιηθεί από 18 έως 21 Ιουλίου στην Τουρλίδα Μεσολογγίου και των πολυχώρο eXodos, ενώ θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με το τουρνουά αγώνες στο Αιτωλικό και τον Λούρο.

Οι διοργανωτές έχουν ανακοινώσει ήδη τα δυο πρώτα ζευγάρια του IONIAN BEACH VOLLEBALL ESPEDE 2013 που θα είναι από το εξωτερικό και αποτελούνται από τις  Μπράνκιτσα Νίκιτς - Χριστίνας Τσέσλιαρ και Μιλένα Νέσιτς - Ντανιέλα Νίκιτς, που μαζί με τα οκτώ ζευγάρια από την Ελλάδα και τις δυο φιναλίστ ομάδες του προκριματικού τουρνουά  θα αποτελέσουν τις δώδεκα ομάδες του κυρίους ταμπλό του πρωταθλήματος.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται και οι ανακοινώσεις και τον υπολοίπων ομάδων, που θα αποτελούνται από επαγγελματίες αθλήτριες που διαπρέπουν με τις ομάδες τους στα Εθνικά πρωταθλήματα, ενώ σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η συμμετοχή αθλήτριας που θα προκαλέσει αίσθηση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ