1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-07-2013 15:25

«Ομοψυχία, συνεργασία και δημιουργία»

Το 4ο φετινό τουρνουά Μάστερς που διεξάγεται στην Αίγινα, έχει ήδη ξεκινήσει με τα προκριματικά των Ανδρών και οι διοργανωτές έδωσαν συνέντευξη Τύπου για να μεταδώσουν μήνυμα ομοψυχίας, συνεργασίας και δημιουργίας. 

 

 


Αναλυτικά οι δηλώσεις των συνδιοργανωτών:

Νεκτάριος Χαλβατζής (μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ και Υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων Μπιτς Βόλεϊ): «Αυτή είναι η τρίτη συνεχής χρονιά που το ελληνικό Μπιτς Βόλεϊ φιλοξενείται στο πανέμορφο νησί της Αίγινας. Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που μετά την επιτυχημένη αρχή το 2011, κάθε χρόνο επιστρέφουμε εδώ, έχοντας δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας. Ευχαριστούμε όλους τους συνδιοργανωτές για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση και θέλω να δώσω προσωπικά συγχαρητήρια στον άνθρωπο που θεωρώ την 'ψυχή' του τουρνουά, τον Στάθη Νικολούζο. Νομίζω φέτος θα δούμε το ομορφότερο και πιο επιτυχημένο από τα τρία τουρνουά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Αίγινα. Η ΕΟΠΕ είναι πάντα δίπλα σας και εσείς πάντα δίπλα μας για τη συνέχεια της συνεργασίας».

Κώστας Δρόσος (Πρόεδρος Σαρωνικού και αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής): «Από την πλευρά μου ευχαριστώ την ΕΟΠΕ που μας εμπιστεύτηκε για μια ακόμη φορά, ώστε να φιλοξενήσουμε ένα τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ κορυφαίου επιπέδου. Αισθάνομαι, όμως, την ανάγκη να ευχαριστήσω και την Επαγγελματική Πέρδικας, χωρίς την οικονομική ενίσχυση της οποίας, τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει. Ας μην ξεχνάμε ότι διανύουμε οικονομικά χαλεπούς καιρούς και η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι απαραίτητη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον ΔΑΟ Αίγινας που μας παραχώρησε τον χώρο για την δημιουργία ενός μόνιμου γηπέδου, αλλά και προσωπικά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη της μονής του Αγίου Σώστη που επέτρεψε την δημιουργία του κεντρικού γηπέδου, το οποίο θεωρώ ότι όμοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ειδυλλιακό σημείο, με πανέμορφη θέα και η εγκατάσταση που δημιουργήθηκε εκεί είναι το καλύτερο γήπεδο που δημιουργήθηκε ποτέ στην Ελλάδα και προσωπικά μου προκαλεί ρίγος και ευτυχία. Έχουμε, όμως, ακόμα τρεις ημέρες σκληρής δουλειάς, οπότε συνεχίζουμε και προχωράμε».

Νεκτάριος Κοκόλης (Πρόεδρος Επαγγελματικής Πέρδικας): «Σας καλωσορίζω όλους στο νησί μας και είναι δεδομένες οι ευχαριστίες προς όλους τους συνεργάτες, συνδιοργανωτές και εθελοντές. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος της Πέρδικας που έχει συμβάλει τα μέγιστα. Αυτή η προσπάθεια είναι συλλογική για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ένα πραγματικά φανταστικό γήπεδο το οποίο αξίζει να επισκεφτούν όλες αυτές τις ημέρες όλοι οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες της Αίγινας. Καλή διαμονή και καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους αθλητές. Θα ήθελα να σημειώσω ότι η διοργάνωση θα καλυφθεί και με έξτρα δρομολόγια από και προς τα γήπεδα πριν, κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, ώστε να εξυπηρετηθεί όλος ο κόσμος».

Φίλιππος Τζίτζης (Πρόεδρος Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής): «Καλωσορίζω την ΕΟΠΕ στο νησί μας που τα τελευταία χρόνια έχουμε μία άψογη συνεργασία και αυτό μεταφράζεται με την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τις καλύτερες προϋποθέσεις για την διεξαγωγή των τουρνουά. Καλωσορίζω τους αθλητές και τις αθλήτριες και καλώ όλο τον κόσμο της Αίγινας να έρθει και να παρακολουθήσει μία πολύ υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Με την πάροδο των χρόνων, αποκτούμε εμπειρία και τεχνογνωσία που μας κάνει ακόμα καλύτερους στις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Με συνεργασία και ομοψυχία προχωράμε και ξεπερνάμε τα όποια εμπόδια βρίσκουμε μπροστά μας. Για να φτάσουμε σήμερα σε αυτό το σημείο έπρεπε να υπερβάλλουμε εαυτούς και νομίζω ότι τα καταφέραμε και γι' αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό, παράγουν, δημιουργούν και λένε 'ναι στον αθλητισμό'. Πιστεύω ότι οι εφετινοί τελικοί της Αίγινας τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, θα είναι όχι μόνο οι καλύτεροι που έχουν γίνει στην Αίγινα, αλλά και οι καλύτεροι εφετινοί στο σύνολο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος».

Όλοι οι συνδιοργανωτές ευχαρίστησαν τον Μέγα Χορηγό του Πανελληνίου Σιρκουί, Lipton Ice Tea, τους βασικούς χορηγούς Body Talk και Gala, όπως επίσης και όλους τους τοπικούς επιχειρηματίες της Αίγινας και όχι μόνο, καθώς φέτος υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές και εκτός του νησιού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ