1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2023 23:53

FLORINA OPEN: Χρυσό μετάλλιο σε γεμάτες κερκίδες για Κόλα, Τζιουμάκα και Λάβδα, Σαμπάτη

Παρουσία 700 θεατών στο Νέο Πάρκο Φλώρινας έπεσε η αυλαία του FLORINA OPEN, με τον Αντιόλ Κόλα και τον Στέλιο Τζιουμάκα στους άνδρες και την Ευανθία Λάβδα με την Ιφιγένεια Σαμπάτη στις γυναίκες να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο.
Παρά τις ασταθείς καιρικές συνθήκες, ο κόσμος της Φλώρινας αγκάλιασε την διοργάνωση όλο το τριήμερο των αγώνων, γέμισε ασφυκτικά τις κερκίδες της εγκατάστασης, ενώ το Σάββατο 1/7 το απόγευμα είχε την ευκαιρία να χειροκροτήσει την ανδρική ομάδα βόλεϊ της πόλης, τον Ήφαιστο, ο οποίος βραβεύτηκε για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Β' Ζώνης της Α2 Ανδρών.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης τίμησε την τοπική ομάδα δίνοντας τιμητική πλακέτα στον αρχηγό Κώστα Γρηγοριάδη, αλλά και τον Πρόεδρο Γιάννη Λουκά για την συνολικά επιτυχημένη πορεία του συλλόγου. Επίσης, τους απονεμήθηκαν τα μετάλλια για την 3η θέση.


Στους άνδρες, ο Αντιόλ Κόλα με τον Στέλιο Τζιουμάκα συνέχισαν τις επιτυχίες και μετά το χρυσό μετάλλιο στην πλατεία Αριστοτέλους πήραν την πρώτη θέση και στο Open της Φλώρινας και πηγαίνουν με ανεβασμένη την ψυχολογία στην Ξάνθη για το δεύτερο Grand Slam του 2023. Στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησαν του Αλέξανδρου Κουρτίδη και του Γιώργου Πασχαλέρη με 2-0 (21-15, 21-16) σετ.



Μετά την Καλαμάτα, η Ευανθία Λάβδα και η Ιφιγένεια Σαμπάτη διπλασίασαν τις φετινές τους επιτυχίες στα τουρνουά Open, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί στην Φλώρινα. Στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο επιβλήθηκαν της Βιβής Βλάχου και της Ελπινίκης Ζωίδου με 2-0 (21-15, 21-17) σετ.


Τις απονομές στους νικητές και στους φιναλίστ έκαναν ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, η Αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Φλώρινας Σοφία Φουδούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου και ο Πρόεδρος του Ήφαιστου Φλώρινας Γιάννης Λουκάς.
Οι νικητές και οι νικήτριες του FLORINA OPEN πρόσθεσαν από 50 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ 45.

Όλα τα αποτελέσματα των ανδρών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη ανδρών ΕΔΩ.

Όλα τα αποτελέσματα των γυναικών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη γυναικών ΕΔΩ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ