1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2023 23:43

PATRAS OPEN - "ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ": Πρώτη θέση για Παπασπύρο, Δημόπουλο και Σακελλαρίδη, Χαντζή

Ο Παύλος Παπασπύρος με τον Νίκο Δημόπουλο και η Πέρσα Σακελλαρίδη με την Έλενα Χαντζή κατέκτησαν την πρώτη θέση στο PATRAS OPEN, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο «Χάρισε Ζωή».
Πρόκειται για το Κέντρο Προσέλκυσης και Ενημέρωσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών του Πανεπιστημίου Πατρών. Μέλη ειδικού συνεργείου ενημέρωσαν και προχώρησαν στην εγγραφή νέων εθελοντών.

Στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης και στους άνδρες, το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο σε τουρνουά Open κατέκτησαν οι Παύλος Παπασπύρος και Νίκος Δημόπουλος, οι οποίοι ξεκινώντας την πορεία τους από τα προκριματικά ως Νο1 έφτασαν μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Στον τελικό επικράτησαν του Σπύρου Καλούδη και του Αίαντα Παπαδάκου με 2-0 (21-17, 21-19) σετ, ομάδα που επίσης ξεκίνησε την πορεία της από τα προκριματικά.

Στις γυναίκες, το χρυσό μετάλλιο πήρε η Πέρσα Σακελλαρίδη και η Έλενα Χαντζή, σε ένα τουρνουά ειδικών συνθηκών, καθώς υπήρχαν τρεις αποσύρσεις λόγω τραυματισμών, εκ των οποίων οι δύο στον ημιτελικό και στον τελικό.

Οι νικητές και οι νικήτριες του PATRAS OPEN πρόσθεσαν από 50 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ 45.

Όλα τα αποτελέσματα των ανδρών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη ανδρών ΕΔΩ.

Όλα τα αποτελέσματα των γυναικών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη γυναικών ΕΔΩ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ