1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2023 22:04

Thessaloniki Grand Slam: "Κάνε σύμμαχο τον ήλιο"

Μία από τις παράλληλες δράσεις που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του Thessaloniki Grand Slam στην πλατεία Αριστοτέλους είναι η ενημέρωση των αθλητών, των αθλητριών αλλά και του κοινού για τον καρκίνο του δέρματος, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από τους επιστήμονες ως μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην σύγχρονη ιατρική.

Με μότο "Κάνε σύμμαχο τον ήλιο, ΓΝΩΡΙΖΩ-ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ τον καρκίνο του δέρματος" και με επικεφαλής την Ευγενία Γκορτσίλα έχει στηθεί περίπτερο στην είσοδο των εγκαταστάσεων και γίνεται από το πρωί μέχρι και το βράδυ ενημέρωση προς τους αθλητές, τις αθλήτριες και το κοινό για τους τρόπους πρόληψης από την έκθεση στον ήλιο και πως να τον κάνεις σύμμαχο σου.

Η διεθνής ακραία Όλγα Στράντζαλη, ο πρωταθλητής Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ Θοδωρής Παπαδημητρίου, οι διεθνείς Θοδωρής Βουλκίδης και Γιώργος Τζιουμάκας είναι μερικοί από τους αθλητές που ενημερώθηκαν για τους κανόνες αντηλιακής προστασίας και ειδικά οι αθλητές της άμμου γνωρίζουν όσο κανένας άλλος πόσο σημαντική είναι η προστασία από τον καυτό ήλιο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ