1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2023 18:46

THESSALONIKI GRAND SLAM: Υπόσχεση για θέαμα έδωσαν οι αθλητές

Για την προβολή που δίνει στο άθλημα του μπιτς βόλεϊ το τουρνουά της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, επεσήμαναν με την σειρά τους οι αθλητές ,Θοδωρής Παπαδημητρίου και Λίζα Τριανταφυλλίδη στον επίλογο της σημερινής συνέντευξης Τύπου.


 Αρχικά ο Θοδωρής Παπαδημητρίου υποστήριξε για τους αγώνες της Θεσσαλονίκης:




«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα διεξαχθεί και φέτος το τουρνουά στην Αριστοτέλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΕΟΠΕ, την ΑΕΝ Αγίας Τριάδος. Επίσης χαίρομαι που θα γίνουν και τα τζούνιορς στην Αριστοτέλους και η νέα γενιά θα είναι στις απονομές. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι πως τα τουρνουά όπως της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας βοηθούν στην προβολή του αθλήματος μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ τους αρωγούς στην φετινή μας προσπάθεια και είναι το Gajah the secret island, το AVP wealth management, το join juice bar, το Apallou cafe bar, το Bourbon και το beacharo.

Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και να παρουσιάσουμε όσο καλύτερο θέαμα μπορούμε. ΕΛπίζω να βοηθήσει και ο καιρός και να γεμίσουν τα δύο γήπεδα».

 Η Λίζα Τριανταφυλλίδη υποστήριξε με την σειρά της:




«Ευχαριστούμε τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΕΟΠΕ για την διοργάνωση αυτού του μεγάλου τουρνουά. Είμαστε ενθουσιασμένες με την συμπαίκτριά μου Διονυσία Μάτιου που θα αγωνιστούμε στην πλατεία Αριστοτέλους. Ανυπομονούμε. Είναι πολύ ωραίο ένας αθλητής να αγωνίζεται σε κεντρικές πλατείες με πάρα πολύ κόσμο να παρακολουθεί. Αναγνωρίζεται το άθλημα σου σε περισσότερο κοινό.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας και συγκεκριμένα την Prodea Investments, την AVP wealth management, το Spagopoulos dental care και την Triantafyllidis Beach Arena».

   

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ