1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-06-2013 20:58

«Βροχή» συγχαρητηρίων για Βίκυ, Πέννυ

Τόσο ο ΠΑΣΑΠ, όσο και οι Φίλοι των Εθνικών ομάδων εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν η Βίκυ Αρβανίτη και η Πέννυ Καραγκούνη στους Μεσογειακούς αγώνες.


«Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π εκφράζει τα συγχαρητήριά του στο νεοσύστατο διεθνές γυναικείο δίδυμο του μπιτς βόλεϊ, Πέννυ Καραγκούνη/Βίκυ Αρβανίτη και στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κώστα Ταμπουρατζή για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο τουρνουά των 17ων Μεσογειακών Αγώνων στη Μερσίνα της Τουρκίας, όπου ηττήθηκαν στον τελικό με 2-0 από τις Ιταλίδες Τσικολάρι/Μενεγκάτι», αναφέρει ο ΠΑΣΑΠ την στιγμή που ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης λέει:


«Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις Βίκυ Αρβανίτη/Πέννυ Καραγκούνη και τον προπονητή τους Κώστα Ταμπουρατζή για την κατάκτηση της 2ης θέσης και του ασημένιου μεταλλίου στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες που φιλοξενούνται στην Μερσίνη.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε το δίδυμο της Εθνικής μας ομάδας στην Τουρκία, θα έχουν συνέχεια και στις επόμενες υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Παράλληλα ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αθλήτριες και τους προπονητές της Εθνική μας ομάδα Κορασίδων ενόψει της συμμετοχής τους στους Βαλκανικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στη Ραιδεστό της Τουρκίας».
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ