1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-06-2013 20:32

«Μετάλλιο... εμψύχωσης»

Την ικανοποίησή του για το ασημένιο μετάλλο στους Μεσογειακούς αγώνες από τη Βίκυ Αρβανίτη και την Πέννυ Καραγκούνη, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Ταμπουρατζής μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΑΠ. Μάλιστα δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ενόψει του επικείμενου τουρνουά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Στάρε Γιαμπλόνσκι της Πολωνίας:

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί το επίπεδο εδώ ήταν πολύ καλό. Αυτό το μετάλλιο είναι μία ανάσα, μία εμψύχωση για μια νέα ομάδα. Χρειαζόμαστε αυτές τις μικρές επιτυχίες, έχουμε υπομονή, δουλεύουμε σκληρά και είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Εδώ στην Τουρκία όσο προχωρούσε το τουρνουά, τα κορίτσια ανέβαζαν στροφές, αλλά στον τελικό αντιμετωπίσαμε μία "δεμένη" ομάδα, αφού παίζει καιρό μαζί. Ηταν πιο σταθερή και μας πίεσε πολύ στο κομμάτι της δικής μας αλλάγής. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη ρεβάνς από τις Ιταλίδες σε λίγες μέρες αφού θα τις αντιμετωπίσουμε και στο Μουντιάλ της Πολωνίας, μία πολύ σημαντική διοργάνωση, που δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι ένα σκαλί κάτω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ