1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2013 23:18

«H Σύρος αξίζει να κάνει και τελικούς»

Εντυπωσιασμένες από την διοργάνωση της Σύρου και τον κόσμο που αποθέωσε τις προσπάθειές τους, έμειναν η Μιμή Γκότζη και η Αθηνά Δηλαβέρη, με την τελευταία να... προκαλεί το νησί να διοργανώσει τελικούς στο Μπιτς Βόλεϊ

«Είμαστε νέο ζευγάρι και δυστυχώς λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν μπορούμε να προπονούμαστε όσο θέλουμε. Στην ουσία η προετοιμασία μας είναι από τουρνουά σε τουρνουά και στοχεύουμε να γινόμαστε καλύτερες», επεσήμανε η Μιμή Γκότζη στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Η έμπειρη αθλήτρια αναφέρθηκε και στη Σύρο: «Έρχομαι πολλά χρόνια εδώ και ήταν σαν να έπαιζα… εντός έδρας. Αν αυτό το τουρνουά γινόταν σε άλλο μέρος του νησιού θα είχε αδικηθεί. Ήταν εξαιρετικό το σκηνικό στην πλατεία. Ευχαριστούμε τον κόσμο που δημιούργησε αυτή την ατμόσφαιρα και ήθελα να πω πως μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως οι Συριανοί μάς έδωσαν απλόχερα χορηγίες».

Ευχαρίστησε λοιπόν τις… μόνιμες εταιρίες που τις στηρίζουν (Αdidas και Uvex) αλλά και τους τοπικούς υποστηρικτές (ΕΚΟ, Γερμανός, Olympic Sports Club και Μoto Οξέος). Μάλιστα, η Αθηνά Δηλαβέρη έκανε ειδική αφιέρωση… «στον κύριο Γιάννη που μας βοήθησε να βρούμε όλους αυτούς τους χορηγούς». Όσο για τον αγώνα; «Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στον κόσμο που δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Νομίζω πως μετά από αυτό η Σύρος αξίζει να κάνει και τελικούς»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ