1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2013 23:30

«Ήταν φανταστικά»

Ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα, αλλά και μαγεμένες από τη Σύρο και τον κόσμο που γέμισε το την πλατεία Μιαούλη δήλωσε οι «χρυσές», Καταλιν Κις και Πηγιάνα Μεθενίτη.

«Είναι τιμή μου να παίζω με την Κάτα και το καταλαβαίνεις πόσο σπουδαίο είναι μόνο όταν αγωνιστείς δίπλα της. Για εμάς αυτό που μετράει είναι να περνάμε καλά και περνάμε. Το ό,τι αυτό συνδυάζεται με χρυσά μετάλλια είναι ακόμα καλύτερο. Κοιτάμε όχι κάθε τουρνουά και κάθε ματς ξεχωριστά, αλλά κάθε πόντο και παλεύουμε για αυτόν». Όσο για το… σκηνικό στην πλατεία Μιαούλη, σχολίασε: «Η Σύρος είναι καταπληκτικό νησί και ήταν μια άψογη διοργάνωση».

Από την πλευρά της, η Κάταλιν Κις ανέφερε: «Κάθε τουρνουά είναι διαφορετικό και ξεκινάμε με στόχο το πρώτο ματς και συνεχίζουμε. Φυσικά όταν φτάνεις στον τελικό θες το χρυσό και χαίρομαι που τα καταφέρνουμε ως τώρα. Μακάρι να πάμε και για το τρίτο… Υπάρχει κούραση, αλλά κάνουμε σωστή δουλειά με τον Σπύρο Καραχάλιο, που έχει αποδείξει πως είναι σπουδαίος προπονητής». Κλείνοντας είπε για το τουρνουά της Σύρου: «Έρχομαι πρώτη φορά εδώ και διαπίστωσα πως είναι ένα πολύ όμορφο νησί. Ήταν εξαιρετική η ιδέα να γίνει το τουρνουά στην πλατεία και ειδικά τα βραδινά παιχνίδια με τόσο κόσμο ήταν φανταστικά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ