1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-11-2016 17:41

Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την ανταπόκριση στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ

Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του πρώτου τουρνουά Beach Volley που διοργανώνει ο Ολυμπιακός το Σαββατοκύριακο (5/6-11) στις εγκαταστάσεις της πλαζ Βοτσαλάκια του Πειραιά.
 Ο αριθμός των συμμετοχών είναι άκρως ικανοποιητικός αφού έχει ο επιτευχθεί ο στόχος που είχε τεθεί για την διεξαγωγή ενός άρτιου τουρνουά. Ενώ η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχών εκπνέει την Παρασκευή (4/11) στις 21:00 (στα τηλέφωνα:  6977716615, Μαμάης Γιάννης και  6973004941, Τέζα Αρετή).

Ο προπονητής του τμήματος Beach Volley του Ολυμπιακού, Γιάννης Μαμάης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:  «Είναι όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του πρώτου τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός στο νεό διαμορφωμένο γήπεδο του μετά την ανακατασκευή ,στην Πλαζ Βοτσαλάκια στον Πειραιά.  Τους νικητές και τις νικήτριες τους περιμένουν πολύ ωραία δώρα .Οι αγώνες  θα διεξάγονται  Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 21:00. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου καθώς ο αριθμός των συμμετοχών έχει φτάσει το όριο που είχαμε θέσει ώστε να διεξαχθεί ένα άρτιο τουρνουά». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ