1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-11-2016 14:22

Όλα έτοιμα για το Τριανταφυλλίδης beach volley mixed tour

Συμπληρώθηκαν οι ομάδες για το καινοτόμο μεικτό τουρνουά με την ονομασία Τριανταφυλλίδης beach volley mixed tour by GALA που θα γίνει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην Παλλήνη.
Τουρνουά 3 κατηγοριών GOLDEN & SILVER & BRONZE

Το Τριανταφυλλίδης beach volley mixed tour by GALA είναι ένα καινοτόμο μεικτό που εξελίσσεται σε τουρνουά τριών κατηγοριών GOLDEN & SILVER & BRONZE δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος να μην αποκλεισθούν απευθείας από τους ομίλους τους αλλά να συνεχίσουν να διεκδικούν σε ημιτελική και τελική φάση τον τίτλο της κατηγορίας τους.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Τέσσερις όμιλοι των τριών ομάδων

Οι πρώτοι των ομίλων προκρίνονται στην ημιτελική φάση της GOLDEN κατηγορίας και οι νικητές διεκδικούν τον αντίστοιχο τίτλο.
Οι δεύτεροι των ομίλων προκρίνονται στην ημιτελική φάση της SILVER κατηγορίας και οι νικητές διεκδικούν τον αντίστοιχο τίτλο.
Οι τρίτοι των ομίλων προκρίνονται στην ημιτελική φάση της BRONZE κατηγορίας και οι νικητές διεκδικούν τον αντίστοιχο τίτλο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Νοεμβρίου

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη 12.30 μμ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ
Οι νικητές των τουρνουά κερδίζουν μετάλλια, δίπλωμα, tshirt, δωροεπιταγές και δώρα GALA.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ