1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2016 12:39

Οι νικητές του 3ου Beach League στη Σαρωνίδα

Με πολύ διάθεση και συναρπαστικούς αγώνες και στις τρεις κατηγορίες διεξήχθη η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Beach League 2016/17 στη Σαρωνίδα και τον άρτιο χώρο του Anima Club.
Στα κύρια χαρακτηριστικά η διπλή επικράτηση του Τριαντάφυλλου Μπούμπα σε ανδρικό και μεικτό, η παρουσία σε δύο τελικούς της Νατάσας Καστορίνη που πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της, αλλά και της Σέρυς Δρακωτού, που μαζί με την Αθηνά Μπούμπα κατέκτησαν την πρώτη θέση στο γυναικείο, με την Σέρυ να συνεχίζει τις επιτυχίες της αφού την προηγούμενη μέρα είχε βρεθεί και στη δεύτερη θέση του μεικτού silver στο Mixed Tour by Gala στην Παλλήνη.

Αξιοπρόσεχτη ήταν και η πρώτη συμμετοχή σε τελικό gold των Αγγελόπουλου-Θεοδωράκη, η συμμετοχή για πρώτη φορά σε τελικό silver του Άγγελου Καυκά, αλλά και η συμμετοχή του Χρήστου Μπασινά που ανταπεξήλθε με το παραπάνω στην κατηγορία gold ανδρών και μαζί με τον Δημήτρη Βασιλακόπουλο έφτασαν όλα τα ματς τους στο tie break!

Στους νικητές για τα συλλεκτικά μπλουζάκια Beach League ήταν οι Χρήστος Μπασινάς, Παναγιώτης Δροσόπουλος, Γιάννης Ψωμάδης, Γιάννα Βασάλου, Βαλέρια Κολογιού, Πόλυ Ξένου και Θεοδοσία Καραγιάννη.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά τη φροντίδα για τη διατροφή των αθλητών είχε η εταιρεία Καραντινός, ενώ πέρα από τα νερά που δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες, το τουρνουά στήριξε και η Red Bull με τα ενεργειακά ποτά που μοίρασε όλους τους παρευρισκόμενους!

Οι αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 4η αγωνιστική την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στηn Παλλήνη υπό το διοργανωτικό βλέμμα του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Τελικός γυναικών Μπούμπα/Δρακωτού – Καστορίνη/Καραγιάννη 2-0

Τελικός μεικτού Μπούμπας/Παπαπαναγιώτου – Αρσενίου/Καστορίνη 2-0

Τελικός ανδρών silver Σπανός/Μπινίσκος– Καυκάς/Λιαγούρης 2-0

Τελικός ανδρών gold Αρσενίου/Μπούμπας– Θεοδωράκης/Αγγελόπουλος 2-0

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ