1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-10-2016 19:01

Double Elimination Open στο Side-Out Club

Με μια διοργάνωση ερασιτεχνών με σύστημα διπλού αποκλεισμού την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, συνεχίζεται το πρόγραμμα του μήνα στο Side-Out Club της Βάρκιζας.


Θα περιλαμβάνει κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Μεικτού, και οι ώρες των Τεχνικών Συσκέψεων είναι: Κυριακή 16/10 - 10.00 Ανδρών, 11.00 Γυναικών, 13.00 Μεικτού.

Οι νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών θα μοιραστούν όμορφα δώρα από τους χορηγούς Funky Buddha, Water Action, Bodytalk, Wilson και συνδρομές τριών μηνών στο γυμναστηριο My Gym, ενώ μεταξύ των συμμετεχόντων θα γίνουν και κληρώσεις δωροεπιταγών για ελεύθερη επιλογή ειδών από τις παραπάνω εταιρείες!

Να σημειώσουμε ότι οι συμμετέχοντες σε όλα τα τουρνουά Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου θα μπούνε στην μεγάλη κλήρωση στις 30/10 για το ταξίδι στο αυστριακό θέρετρο του St. Johann In Tirol, με πρόσκληση του τοπικού Volleyball Club (περιλαμβάνει αεροπορικό εισιτήριο και φιλοξενία).

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τεχνικό υπεύθυνο Νίκο Ανδριά (6948.039774), καθώς και στα τηλέφωνα του Side-Out Club 6944.023065 και 210.9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Περισσότερες πληροφορίες στο www.sideoutclub.gr και στα FB Side-Out Club και Wilson Beach Volleyball Series.

2ndBlueIslandTournDay2.jpgokSideOutClubOctober9th.JPGSide-OutClub_DoubleElimination.JPGdroneoverview.jpg2ndBlueIslandTournDay21.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ