1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-08-2016 12:30

Εξαιρετικό Θέαμα στα τουρνουά Διπλού Αποκλεισμού

Πολύ δυνατές αναμετρήσεις σε ένα ιδιαίτερα ζεστό Σαββατοκύριακο στην καρδιά των διακοπών, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν συμμετέχοντες και θεατές στο Side-Out Club το Σ/Κ 20 - 21 Αυγούστου.
Παρά την έντονη ζέστη και τον δυνατό αέρα τα παιχνίδια και τις δύο ημέρες ήταν συναρπαστικά με εντυπωσιακές φάσεις διαρκείας. Μεγάλο πλεονέκτημα η δροσερή θάλασσα σε απόσταση αναπνοής από τα γήπεδα όπου πραγματοποιήθηκε Double - Elimination Tournament στην όμορφη πλάζ της Βάρκιζας.

Το Σάββατο στην κατηγορία των γυναικών οι Ευαγγελία Καφούρου και Έλσα Γρίσπου επικράτησαν στον τελικό με 2-1 σετ των Χριστίνα Βραχάλη και Φλώρα Σαρτζετάκη. Την απονομή έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γκομώλης. Στην κατηγορία μεικτού νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Tark Quinn και Anokina Mizapour που κέρδισαν με 2-0 σετ τους Έλσα Γρίσπου και Άγγελο Τριανταφυλλόπουλο.

Την Κυριακή την πρώτη θέση κατέκτησαν για τις γυναίκες οι Λητώ Δοκοπούλου και Λίζα Τριανταφυλλίδη που κέρδισαν με 2-0 σετ στον τελικό τις Πέρσα Σακελλαρίδη και Μαριάννα Μπιτσοπούλου. Στους άνδρες νικητές αναδείχθηκαν οι Κώστας Στάικος με τον Νίκο Κωστακόπουλο που κέρδισαν με 2-0 σετ τα αδέλφια Γιώργο και Στάμο Κονταξάκη ενώ στην κατηγορία του μεικτού οι Νίκος Πάτσης με την Αλεξάνδρα Αθανασοπούλου πήραν το χρυσό μετάλλιο επικρατόντας με 2-0 των Κώστα Στάικου και Δέσποινας Βασιλοπούλου.

Οι νικητές κέρδισαν όμορφα δώρα από τις εταιρείες Bodytalk, Island Tribe, Funky Buddha, Water Action.

Αρκετοί όμως και οι τυχεροί του διημέρου, αφού στις σχετικές κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τους συμμετέχοντες και το κοινό, όμορφα δώρα (σορτσάκια και μπουστάκια Funky Buddha, Water Action και Bodytalk) κέρδισαν και οι Πέρσα Σακελλαρίδη, Λητώ Δοκοπούλου, Lorin Clancy και ο Κώστα Στάικος.

Το πρόγραμμα "Μένουμε Βάρκιζα" του Side-Out Club ολοκληρώνεται το επόμενο Σ/Κ με το FUNKY BUDDHA OPEN με 2 κατηγορίες Open σε σύστημα ομίλων.

21.8-7.JPG21.8-10.JPG21.8-5.JPG21.8-4.JPG21.8-3.JPG21.8-1.JPG21.8-6.JPG21.8-9.JPG21.8-2.JPG21.8-8.jpg



Πληροφορίες για το πρόγραμμα Αυγούστου αλλά και Σεπτεμβρίου του Side-Out Club στις σελίδες Facebook 

Side-Out ClubκαιWilson Beach Volleyball Series

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ