1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-08-2016 11:00

Νικητές οι Ντόντης, Βομβυλα και επιστροφή Καραντάσιου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Μεικτό τουρνουά στις εγκαταστάσεις της BEACHLIFEXperienceμε την αγωνιστική συμμετοχή, μετά από 5 χρόνια της Ολυμπιονίκη Ελληνίδας Πρωταθλήτριας Βασιλικής Καραντάσιου. Οι αγώνες διεξήχθησαν με το σύστημα του Διπλού αποκλεισμού σε 16αρι ταμπλο, με την συμμετοχή 15 ομάδων. Συναρπαστικές μάχες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητών και συμμετεχόντων, και το βράδυ της Κυριακής υπο το φως των προβολέων αναδείχτηκαν οι νικητές του Τουρνουά.
Οι εντυπωσιακοί Νίκος Ντόντης και Μαρία Βομβυλα νίκησαν με 2-0 σετ, τους πολύ μαχητικούς Σπύρο Κανα και Βάσω Λιάκου σε ένα παιχνιδι που κράτησε 45 λεπτά. Με το τέλος του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των μεταλλίων και δώρων από την Wilson, το Gym & Style, Εισιτήρια Διαρκείας για την Volleyleague από την Παναχαϊκή 2013, και 2 μοναδικά μπλουζάκια του Παγκοσμίου Πραταθλήματος του Beachvolley από την FIVB, προσφορά της Beachlife X!
Η Β.Καραντάσιου αγωνίστηκε με τον αθλητή της Παναχαικής Μενιο Ρουμελιώτη και κατετάγησαν στη θεση 3-4 μαζί με την ομάδα των Εμραχ / Γωγούση.
Η Β.Καραντασιου δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που αγωνίστηκα για 4 παιχνίδια και διασκέδασα παίζοντας αυτό το Μεικτό Τουρνουά με τον Μένιο. Όταν τελειώσω την αποκατάσταση μου, θα επιστρέψω σίγουρα γιατί πραγματικά η δουλειά ενός αθλητή μέσα στο γήπεδο είναι απαράμιλλη και θέλω να μπορώ να έχω όσο μπορώ αυτή την αίσθηση δημιουργίας παράλληλα με το προπονητικό κομμάτι»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ