1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-05-2016 12:28

Τουρνουά για Wild Card στο Anima

Η Ελληνικη Ομοσπονδια Πετοσφαιρισης και το Anima beach Αcademy by Βeligratis διοργανωνουν την Kυριακη 5 Iουνιου ερασιτεχνικο τουρνουα δυο κατηγοριων (αντρων) και (γυναικων) οπου οι νικητες της Golden κατηγοριας 1 place (wild card) θα εχουν την ευκαιρια να αγωνιστουν με τους καλυτερους στο πρωτο masters 2016 που θα διεξαχθει στο Ξυλοκαστρο ενω οι νικητες τις Silver κατηγοριας 1 place θα εχουν την ευκαιρια να παρακολουθησουν απο κοντα τους κορυφαιους αθλητες του beach volley στην Ελλαδα με διαμονη και διατροφη πληρωμενη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Τουρνουά ΓΥΝΑΙΚΩΝ golden and silver Τεχνική σύσκεψη 09.00
Τουρνουά ΑΝΤΡΩΝ golden and silver Τεχνική σύσκεψη 15:30

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
2 σετ των 15 ή 1 σετ στους 25 πόντους, ανάλογα με τη συμμετοχή των ομάδων και την εξέλιξη του προγράμματος του τουρνουά.

Προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
10 ευρώ το άτομο

Δηλωσεις συμμετοχων 6944385031

1 σχόλιο

  • Comment Link afragkia... Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 11:39 posted by afragkia...

    ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΣΤΕΡΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ;;;ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ΜΕΓΑΛΕΙΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!ΥΓ.ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ