1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-05-2016 18:51

Γεύση από... Α1 στο «Akanθus»

Με την συμμετοχή 40 ομάδων και στις 3 κατηγοριες ολοκληρώθηκε με επιτυχία και εντυπωσιακές μάχες, επιπέδου τελικών πανελλήνιου πρωταθλήματος masters ,το τουρνουα open που διοργάνωσαν απο κοινού η Beach Life Experience και το Akanθus beach club!
Στο πιο hot spot της πόλης ολοκληρώθηκε ενα τουρνουα "καυτό" σε κλίμα ομως ευγενούς άμιλλας και διασκέδασης καθώς ο χώρος του Akanθus ειναι εντυπωσιακός!

Αξιζει να σημειώσουμε οτι για πρωτη φορα σε τουρνουα beach volley στην Ελλαδα ειχαμε και κάλυψη βιντεο απο κάμερα drone!

Στο τουρνουα ανδρών ειχαμε τις πιο δυνατες συμμετοχες απο γνωστούς αθλητές-πρωταθλητές οπως Κοκκινακης, Μαρουλης, Κοβαλτσουκ.

Η ομαδα Κλωνος-Τσαλικιαν νίκησε 2-0 σετ την ομαδα Κοβαλτσουκ-Νικήτα και κατεκτησε το τουρνουα.

Στις γυναίκες η ομαδα Κουμβακη-Θεοδωρακεα νίκησε την ομαδα Σιωρη-Ηλιακοπουλου με 2-0 σετ και κατακτήσε την πρωτη θέση.

Με την συμμετοχή των πρώην πρωταθλήτριων Αρετής Τεζα, Μαριοτας Αγγελοπουλου καθώς και πολλών άλλων γνωστών αθλητών-αθλητριών (Σπυριούνης,Σαλούστρου) ολοκληρώθηκε το μικτο τουρνουα το οποίο κατέκτησε η ομαδα Τεζα-Μυλωνακη επικρατωντας 2-0 των Αγγελοπουλου-Κόρμπου.

Οι νικητές και φιναλίστ μοιράστηκαν δώρα απ τους υποστηρικτες: ORIFLAME, Elegant Nails, Wilson, Hairkat, Akanθus, Γύρο γυρω ολοι Γλυφαδας και τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια απο την Beach Life Experience.

Οι διαιτητές ήταν οι Κωστας Αντωνοπουλος, Γιώργος Τσάκας και Βετα Βατικιώτη που βοήθησαν στην άψογη εξέλιξη των αγώνων και τελος ενα μεγάλο ευχαριστω σε όλους εσας που συμμετείχατε και καταφέραμε ολοι μαζι να κανουμε ενα τοσο επιτυχημένο τουρνουα.

Συνεχίζεται με το επόμενο τουρνουα Beach Life Experience συντομα...


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ