1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-03-2016 20:50

Με βροχή το 7ο Beach Cup και MVP Ζαμπιάκη

Με βροχή έγινε το 7th Beach Cup 2015-16, μία καινοτόμα και πρωτοποριακή ιδέα τουρνουά μπητς Βόλει, που συνδιοργανώνουν  ο αθλητικός φορέας Τριανταφυλλίδης Beach Volley Tournaments και ο Αθλητικός Σύλλογος Μπητς Βόλει Χανίων. Χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια Novasports.

To Beach Cup 2015-16 είναι μία σειρά που αποτελείται από 9 τουρνουά  Beach Volley, τα οποία διεξάγονται ταυτόχρονα σε ΑΤΤΙΚΗ και ΧΑΝΙΑ κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους και χωρίζονται σε 3 αγωνιστικές περιόδους ανάλογα με την εποχή (AUTUMN Beach Cup, WINTER Beach Cup και SPRING Beach Cup).

Στο Beach Cup 2015-16 αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 1800 αθλητές και αθλήτριες κατά την διάρκεια όλης της σεζόν.


Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν έχουν κοινή βαθμολογία και τους δίνεται η δυνατότητα να λάβουν μέρος όποτε το επιθυμούν και στα Χανιά και στην Αττική.

Κάθε αγωνιστική περίοδος αναδεικνύει τους δικούς της πρωταθλητές.



Στο νικητή και στη νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης του τουρνουά Beach Cup, θα δοθούν wild cards ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε έναν από τους σταθμούς του "Novasports Beach Volley Tournament". 



Το 7th  BEACH CUPπου έγινε στην ATTIKH  είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:



  • MVP στην ΑΤΤΙΚΗ  η Νάντια Ζαμπιάκη με την πρώτη της νίκη στο τουρνουά γυναικών και την συμμετοχή της στον τελικό του μεικτού στην κατηγορία two stars και κέρδισε το έπαθλο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments
  • Τον πρώτο τίτλο του Αλέξανδρου Ντούσια με συμπαίκτρια την Μαρία Ορφανίδου στην κατηγορία one star μεικτού
  • Τον πρώτο τίτλο του Δημήτρη Ραφτόπουλου με συμπαίκτη τον Παντελή Μαρτίνο στο τουρνουά ανδρών
  • Την πρώτη συμμετοχή σε τελικό μεικτού και τα πρώτα τους μετάλλια για τα αδέλφια Μπαρτ και Καρολίνα στην κατηγορία one star μεικτού
  • Tα πολύ ανταγωνιστικά τουρνουά μεικτού στην κατηγορία one & two stars
  • Την επιβεβαίωση του μοτο «Never mind the weather», αφού το τουρνουά ανδρών ολοκληρώθηκε με συνεχή βροχή


* Tα βίντεο των τελικών της ΑΤΤΙΚΗΣ μπορείτε να τα δείτε στο:

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv



**Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 7th  BEACH CUP της ΑΤΤΙΚΗΣ μπορείτε να τα δείτε εδώ:



http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/2-uncategorised/257-apotelesmata-7th-beach-cup



Κύρια χαρακτηριστικά του 7ου Beach Cup στα Χανιά ήταν τα εξής:

Μόνο η πρώτη μέρα των αγώνων διεξάχθηκε στα Χανιά, καθώς λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων αναβλήθηκε η 2η μέρα όπου σύμφωνα με την προκήρυξη θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή. Το Σάββατο ολοκληρώθηκαν οι τρεις κατηγορίες, one star Αντρών και Γυναικών και two star Μειτκό όπου είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Στην κατηγορία one star αντρών οι «συνήθεις ύποπτοι» Ντουσάκης Μιχάλης / Νικολουδάκης Γιώργος, ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου επικρατώντας των Ρουμπεδάκη Μιχάλη / Παντελάκη Αντώνη με 2-0 σετ (15-9, 15-13).

Ανατροπή σκηνικού στην κατηγορία one star Γυναικών, με συμμετοχές μόνο από τις ακαδημίες του συλλόγου, όπου οι Λεουνάκη Εληάνα / Χιουσάι Κλέντα νίκησαν μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο αγώνα τις Πάντζα Γκεράλντα / Στάφα Λεντιάνα με 2-1 σετ (9-15, 15-11, 13-11).

Τέλος στην κατηγορία two star μεικτό, ο πολυνίκης της κατηγορίας Αναστασάκης Δημήτρης με συμπαίκτρια την Βασιλείου Αντουαλένα κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο επικρατώντας του Σαμπρή Πέτρου και της Βογιατζάκη Ανθής με 2-0 σετ (15-10, 15-7).




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ