1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-03-2016 22:33

Πρεμιέρα στο ΣΕΦ και αναμονή για... δεύτερο γύρο

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία παρουσία 52 ομάδων, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του 1ου τουρνουά που διοργάνωσε η BVA, ενταγμένο στη σειρά Beach Volley Series 2016 το τριήμερο 25-26-27 Μαρτίου στα γήπεδα του ΣΕΦ.
Την Παρασκευή στην κατηγορία του ενός αστεριού (amateur) νικητές αναδείχθηκαν οι Γονίδης-Καλούδης που επικράτησαν με 2-0 (15-6  15-12) των Quinn-Quinn.

Το Σάββατο στην κατηγορία των δύο αστεριών (senior) στους άνδρες οι Καπάτος-Καντιώτης νίκησαν με 2-0 (15-10  15-11) τους Σταμπέλο-Μουλίνο ενώ στις γυναίκες οι Δρακουλάκου-Κορού νίκησαν με 2-0 (15-10  15-8) τις Καπόλου-Φωναζάκη.

Τέλος την Κυριακή στην κατηγορία του μικτού, έπειτα από τις αρκετές συμμετοχές και την κακοκαιρία που δεν άφησε ορισμένα παιχνίδια να ολοκληρωθούν, οι προημιτελικοί οι ημιτελικοί και ο τελικός μεταφέρθηκαν για το Σάββατο 2 Απριλίου αφήνοντας τις ομάδες των Καπετανίδου-Κρητικού, Βραχάλη-Μακρόπουλου, Φωναζάκη-Βλαχάκη, Σαριδάκη-Σταμπέλου, Τζούλου-Εξαρχέα, Σουρβίνου-Μαντά και Οικονοπούλου-Καϊμακέλη να λύσουν τις διαφορές τους.

Οι νικήτριες ομάδες μοιράστηκαν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Wilson, Coffee and Things, Barsol, Oops, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρο Γύρω όλοι) και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά της BVA στις 23-24 Απριλίου στο Side Out Club στο Yabanaki beach-Varkiza Resort.

























Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ