1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-08-2015 22:29

«Παράδειγμα προς μίμηση η Ελλάδα»

Ο technical supervisor της BVA, κ. Oguz Degirmenci, μίλησε στο volleyball.gr για την διεξαγωγή του 3ου Βαλκανικού τουρνουά beach volley, στην Θεσσαλονίκη, ενώ παρακίνησε και άλλες χώρες των Βαλκανίων να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ελλάδας με στόχο την εξάπλωση του αθλήματος.
Ο Τούρκος, που είναι και μέλος της επιτροπής beach volley της BVA μαζί με τον κ. Θανάση Ρέρρα, αρχικά ανέφερε: «Εκπροσωπώντας την BVA, αρχικά θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση για την διεξαγωγή αυτού του σημαντικού τουρνουά στην Ελλάδα. Πρόκειται για το 3ο Βαλκανικό τουρνουά φέτος, μετά την Βουλγαρία και την Τουρκία. Είναι πολύ καλό για τους αθλητές των Βαλκανίων η διεξαγωγή τέτοιων διοργανώσεων, καθώς κερδίζουν πόντους στην Παγκόσμια κατάταξη, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικοί, αλλά η διοργάνωση είναι εξαιρετική. Θα γίνει ένα υπέροχο event εδώ στην Θεσσαλονίκη. Όλα πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Το επίπεδο των αγώνων και των συμμετεχόντων, είναι υψηλό και είμαι σίγουρος πως θα γίνουν ακόμη πιο θεαματικοί αγώνες στην συνέχεια του τουρνουά. Όταν τα τουρνουά είναι υψηλού επιπέδου, έρχονται περισσότεροι αθλητές και αυτό είναι πολύ καλό για τους συμμετέχοντες και για το ίδιο το τουρνουά που αναβαθμίζεται». Και πρόσθεσε: «Οι εγκαταστάσεις εδώ στην Καρδία, είναι πολύ καλές, και μπορούν να φιλοξενήσουν και άλλες διεθνείς διοργανώσεις στο μέλλον».

Παράλληλα ο Oguz Degirmenci, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιτυχία της ΕΟΠΕ να φέρνει εις πέρας τις διοργανώσεις που έχει αναλάβει, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύει Ελλάδα. Και συγκεκριμένα σημείωσε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι η Ελλάδα διοργανώνει αυτό το τουρνουά , αποδεικνύεται πως η ΕΟΠΕ είναι αφοσιωμένη στο έργο της. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων Beach volley, κ. Θανάσης Ρέρρας και όλο το staff ξέρουν πολύ καλά την δουλειά τους τόσο στο beach volley όσο και στο βόλεϊ γενικότερα, και είναι επικεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν για αυτό και τα καταφέρνουν. Αν προσπαθήσουν και άλλες χώρες όσο προσπαθεί η Ελλάδα, πιστεύω ότι θα γίνουν ακόμη περισσότερα τουρνουά, με στόχο οι αθλητές να κερδίσουν πολύτιμες εμπειρίες και βαθμούς, κάτι που θα αυξήσει σιγά σιγά το επίπεδο των αγώνων αλλά και τα έπαθλα».

«Κλείνοντας» ο technical supervisor του Βαλκανικού τουρνουά, αναφερόμενος στους στόχους της BVA, εξήγησε: «Το συμβούλιο της BVA έχει στόχο να βοηθήσει στην εξάπλωση του beach volley στα Βαλκάνια. Το βόλεϊ είναι από τα δημοφιλέστερα στον κόσμο και πρέπει να γίνει και το beach volley. Πρέπει το ένα άθλημα να στηρίζει το άλλο, να μην ανταγωνίζονται. Αθλητές που παίζουν beach volley είναι στη συνέχεια έτοιμοι για να παίξουν βόλεϊ στη σάλα, κάτι που σημαίνει πως συγκεντρωτικά πρέπει να υπάρχει  μια κοινή γραμμή δράσης, ώστε το άθλημα να γίνει ακόμη περισσότερο γνωστό. Τόσο η Ελλάδα, όσο και η Τουρκία έχουν τεράστια παράκτια ακτογραμμή και θα έπρεπε να υπάρχουν εκατοντάδες γήπεδα στις παραλίες. Η Ελλάδα έχει αρκετά γήπεδα beach volley, εύχομαι και η Τουρκία να ακολουθήσει σε ανάπτυξη και να δημιουργηθούν παρόμοιες εγκαταστάσεις με αυτές που διαθέτει η χώρα σας. Όσο περισσότερο ο κόσμος βλέπει αθλητές να παίζουν beach volley, τόσο περισσότερο ξεκινούν την ενασχόληση με το άθλημα, επαγγελματικά αλλά και ως χόμπι. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό και άλλες χώρες των Βαλκανίων θα προσπαθήσουν ακόμη σκληρότερα για να την ανάπτυξη του αθλήματος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ