1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-08-2015 20:21

Χατζηβασιλείου: «Όποιος δεν έρθει, θα χάσει»

Το όνομα της Βίκυς Χατζηβασιλείου εκτός από την τηλεόραση είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το beach volley, το οποίο είναι για εκείνη εκτός από τρόπος άθλησης και εκτόνωσης, συνάμα το αγαπημένο της χόμπι.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», που μετράει 10 χρόνια συγκινήσεων, βρέθηκε στην Καρδία της Θεσσαλονίκης, στο Avant Garde Sports Club, προκειμένου να παρακολουθήσει το Βαλκανικό τουρνουά Beach Volley Ανδρών-Γυναικών, και συγκεκριμένα τους αγώνες της συμπαίκτριάς της στην… άμμο, Χριστίνα Παρασκευαΐδου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλώντας στο volleyball.gr αρχικά υπογράμμισε: «Χάρηκα πάρα πολύ με την επιτυχία της συμπαίκτριάς μου, η οποία έπαιξε… θεϊκά. Είμαι σίγουρη ότι θα προχωρήσουν στο τουρνουά με την Εύα (σ.σ. Βασίλα). Πιστεύω ότι είναι δύο κορίτσια με πολλές δυνατότητες και είναι μια ευκαιρία να τις δείξουν».

Αναφερόμενη στην διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στο Avant Garde Sports Club στην Θεσσαλονίκη, σημείωσε: «Είναι πολύ ευχάριστο να φιλοξενούμε ειδικά στην Θεσσαλονίκη, και μάλιστα στο χώρο που κάνω και εγώ τις προπονήσεις μου, τέτοιες διοργανώσεις, όπως το Βαλκανικό τουρνουά. Το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ υψηλό και είναι κέρδος για τον θεατή και να παρακολουθεί τέτοιους αγώνες, πόσο μάλλον όταν ο θεατής έχει γνώσεις και εμπειρία τεχνική πάνω στο άθλημα». Και κατέληξε κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο να έρθει αύριο και μεθαύριο να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου αναμετρήσεις, τονίζοντας με νόημα: «Όποιος δε θα παρίσταται αύριο και μεθαύριο στους αγώνες, αυτός θα χάσει»!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ