1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-07-2015 12:09

Οικογενειακή μάχη

Τι γίνεται όταν δύο αδέλφια παίζουν αντίπαλοι; Απλά… πόλεμος. Στο τουρνουά OPEN Σαρωνίδας, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley 2015, ο… μεγάλος αδελφός, Δημήτρης Ζήσης με συμπαίκτη των Βασίλη Τσουμάνη αντιμετωπίζει τον… μικρό Βασίλη Ζήση, που συμμετάσχει για πρώτη φορά σε επίσημο τουρνουά ανδρών μαζί με τον συμπαίκτη του στα Juniors, Στέλιο Κουρτίδη.
Εκτός από την εμπειρία, ακόμη ένα αβαντάζ για τον Δημήτρη Ζήση είναι πως ο συμπαίκτης του, Βασίλης Τσουμάνης ήταν συμπαίκτης πέρσι με τον Βασίλη Ζήση σε τοπικά τουρνουά που συμμετείχαν, και έτσι ξέρει τα… αδύναμα σημεία του.

Παρόλα αυτά το πάθος του Βασίλη Ζήση, να κερδίσει τον αδελφό του μπορεί να κάνει τη διαφορά. «Είναι το πρώτο μου επίσημο τουρνουά ανδρών», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης και πρόσθεσε: «Αποφάσισα να συμμετάσχω στο OPEN για να μαζέψω εμπειρίες ενόψει της συνέχειας. Το τουρνουά αυτό είναι για εμάς μια πολύ καλή προπόνηση, ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος U22 που θα παίξουμε την επόμενη εβδομάδα με τον συμπαίκτη μου, Στέλιο Κουρτίδη».

Μπορεί το τουρνουά στην Σαρωνίδα να είναι μην είναι πρωταρχικός στόχος της ομάδας, όμως στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 22, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ, το μετάλλιο είναι μονόδρομος: «Στόχος μας είναι να ανέβουμε στο βάθρο. Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση».
«Κλείνοντας» ο Βασίλης Ζήσης, που σήμα κατατεθέν του από τα πρώτα του τουρνουά στα Junior, είναι να αγωνίζεται με καπέλο καβουράκι, αναφερόμενος στην σχέση που έχει με τον αδερφό του, σημείωσε: «Όταν κάνω λάθη με διορθώνει. Μετά φωνάζω και εγώ και στη συνέχεια καταλήγουμε να τσακωνόμαστε (σ.σ. είπε γελώντας). Είναι πολύ καλό να έχω κάποιον να με καταλαβαίνει και ας μαλώνουμε». Ενώ για το σημερινό εμφύλιο τόνισε με νόημα: «Δε το περίμενα να παίξουμε αντίπαλοι, όμως συνέβη. Έτσι ας κερδίσει ο καλύτερος»!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ