1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-07-2015 14:34

Αρβανίτη: «Μια... ανάσα πριν από Κλάγκενφουρτ»

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη φεύγουν σήμερα για Κλαγκενφουρτ με τις καλές εμφανίσεις από το Γκραν Σλαμ της Γιοκοχάμα στις αποσκευές τους. Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι ο νέος στόχος τους και η Βίκυ Αρβανίτη δηλώνει: 
«Ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας στο Grand Slam στη Γιοκοχάμα κατακτώντας την 17η θέση. Σίγουρα θέλαμε κάτι παραπάνω, αλλά δυστυχώς στο νοκ άουτ ματς ηττηθήκαμε από τις Αμερικανίδες Carico-Summer με 2-1 σετ. Ενώ ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά έχοντας υπεροχή στο 1ο σετ, ωστόσο δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το ίδιο καλό σερί στο 2ο σετ χάνοντας πολλές ευκαιρίες και δίνοντας έτσι ανάσα στους αντιπάλους.

Παρόλο που το σκορ ξέφυγε αρκετά υπέρ των Αμερικανίδων , μείναμε μέσα στο παιχνίδι και με υπομονή και πολύ καλές ενέργειες καταφέραμε να ανατρέψουμε τη διαφορά και να πάει το σετ στην παράταση, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε. Το τρίτο σετ κρίθηκε σε λεπτομέρειες και ίσως λίγη κούραση στο τέλος κάνοντας λάθη συγκέντρωσης που μας κόστισαν τη νίκη. 

Αυτό το τουρνουά ήταν για μας μια ανάσα μετά από ένα σερί άσχημων αποτελεσμάτων που μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Βρήκαμε τον καλό μας εαυτό και κοντράραμε αλλά και κερδίσαμε πολύ καλές ομάδες.

Επόμενος στόχος για εμάς είναι ο τελικός του Πανευρωπαϊκού στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας όπου αναχωρούμε σήμερα και οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις ξεκινούν την Τρίτη»
Περισσότερα από την κατηγορία: « Οικογενειακή μάχη Family Cup στην Αίγινα »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ