1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-07-2015 16:11

Δυνατές μάχες και θέαμα στη Σαρωνίδα

Με φόντο το υπέροχο γαλάζιο του Σαρωνικού, στον πολυχώρο «Anima Club» ξεκίνησαν σήμερα οι αγώνες του κυρίως ταμπλό ανδρών και γυναικών του τουρνουά OPEN Σαρωνίδας στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach volley 2015.
Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε με εντυπωσιακούς αγώνες και φάσεις διαρκείας, που προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι γέμισαν τις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Σαρωνίδα, αλλά και τους τηλεθεατές του Έψιλον TV καθώς το μεσημέρι έγινε σύνδεση με την εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα». 

Στην α’ φάση με «καθαρή» νίκη οι Καντιώτης Γ./ Τσαλικιάν Α., Γκουρτσούλης Κ./ Πολυμερόπουλος Β. και οι Ζήσης Δ./ Τσουμάνης Β. πέρασαν στην επόμενη φάση, όπως και οι… μικροί Ζήσης Β./ Κουρτίδης Σ., που στο πρώτο ντέρμπι που κρίθηκε στα τρία σετ νίκησαν τους Κοντόπουλο Ο./ Μαλαματίνα Θ.. 

Στη συνέχεια οι Καντιώτης Γ./ Τσαλικιάν Α. και Μαρμαρινός Ν./ Μεσσαλάς Α. επικράτησαν 2-0 σετ των Βανδώρο Α./ Μονιάκη Γ. και Γκουρτσούλη Κ. Πολυμερόπουλο Β.. Ενώ τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ «έλυσαν» οι Ζήσης Δ./ Τσουμάνης Β., που επικράτησαν των Αλεξίου Ι./ Μαμάη Ι. και οι Αργυρόπουλος Ι./ Μπαλοδήμος Β., που έκαμψαν την αντίσταση των Ζήση Β./ Κουρτίδη Σ..

«Ποδαρικό» στο κυρίως ταμπλό των γυναικών έκαναν οι Ξάνθη Φ./ Σπηλιωτοπούλου Α. που νίκησαν με 2-0 σετ τις Ντίνου Ε./ Φιλιώτη Δ., οι Καράβη Τ./ Πασιαλή Χ. νίκησαν με το ίδιο σκορ τις Αγγελοπούλου Α./ Γαλιγάλη Ι.. Ενώ ακολούθησαν οι νίκες των Θεοδωρακέα Μ./ Καζάκου Ε. και Κατερίνη Α./ Χατζηδημητρίου Γ. με 2-1 σετ επί των Γεωργοπούλου Α./ Κουμβάκη Α. και Νικολακοπούλου Δ./ Σαρλή Ε. αντίστοιχα. Στην β’ φάση οι Κούρδογλου Μ. /Ματιάδη Β. «ίδρωσαν» αλλά πήραν τη νίκη με 21-19, 21-18 των Ξάνθη Φ./ Σπηλιωτοπούλου Α., οι Καράβη Τ./ Πασιαλή Χ. χρειάστηκαν τρίτο σετ για να περάσουν το εμπόδιο των Αγγελοπούλου Μ./ Κοτέογλου Μ.. Στην επόμενη φάση επίσης προκρίθηκαν οι Παρασκάκη Γ./ Τσοπούλου Κ. και Νικολαΐδη Κ./ Τέζα Α., που επικράτησαν με 2-0 σετ των Θεοδωρακέα Μ./ Καζάκου Ε. και Κατερίνη Α./ Χατζηδημητρίου Γ..

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του κυρίως ταμπλό ανδρών και γυναικών

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ