1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-07-2015 19:47

Ζήσης vs Ζήσης με έπαθλο τα ημιτελκά

Όσο εντυπωσιακά ξεκίνησε η πρώτη ημέρα του κυρίως ταμπλό ανδρών και γυναικών στο τουρνουά OPEN Σαρωνίδας, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach volley 2015, το ίδιο ανατρεπτικά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Anima Club.
«Έκλεισαν» θέση στα ημιτελικά του κυρίως ταμπλό των ανδρών οι Καντιώτης Γ./ Τσαλικιάν Α., που αντιμετωπίζουν τον νικητή του προημιτελικού: Βανδώρος Α./ Μονιάκης Γ. – Αργυρόπουλος Ι./ Μπαλοδήμος Β. με ώρα έναρξης τις 11:00. Απευθείας στα ημιτελικά προκρίθηκαν οι Μαρμαρινός Ν./ Μεσσάλας Α., οι οποίοι περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους που θα προκύψει αύριο το πρωί από τον οικογενειακό «εμφύλιο» Ζήσης Β./ Κουρτίδης Σ.- Ζήσης Δ./ Τσουμάνης Β..

Στα ημιτελικά του κυρίως ταμπλό των γυναικών απευθείας προκρίθηκαν οι Κούρδογλου Μ./ Ματιάδη Β., που περιμένουν τον νικητή του αυριανού αγώνα Αγγελοπούλου Μ./ Κοτέογλου Μ.-Παρασκάκη Γ./Τσοπούλου Κ.

Ενώ στον δεύτερο ημιτελικό προκρίθηκαν οι Νικολαΐδη Κ./ Τέζα Α, που πήραν τη νίκη στο τάι μπρέικ επί των Παρασκάκη Γ./ Τσοπούλου Κ. στο ντέρμπι του κυρίως ταμπλό των γυναικών, και αύριο θα αντιμετωπίσουν το νικητή που θα προκύψει από το ματς Θεοδωρακέα Μ./Καζάκου Ε. - Καράβη Τ./Πασιαλή Χ..
Πρώτο σερβίς στην Σαρωνίδα έχει οριστεί για αύριο, Κυριακή στις 11:00.

Δείτε τα αναλυτικά τα αποτελέσματα του κυρίως ταμπλό ανδρών και γυναικών, αλλά και το αυριανό πρόγραμμα

3 σχόλια

  • Comment Link Φύλακας γηπέδου Κασιμάτειου Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 23:41 posted by Φύλακας γηπέδου Κασιμάτειου

    Ο Μεσσάλας κάνει το κέφι του όπως και τα άλλα παιδιά.Τις παλιές καλές εποχές που υπήρχαν χρήματα,οι αθλητές δεν έκαναν και άλλες δουλειές για βιοποριστικούς λόγους.Συμφωνώ πως το επίπεδο δεν είναι το ίδιο αλλά σε μια άλλη Ελλάδα τότε οι επιχορηγήσεις έπεφταν βροχή και οι παράγοντες το έπαιζαν μάγκες που έκαναν μεταγραφάρες,χωρίς να "ιδρώσουν" και να βγουν καν από το γραφείο τους.Σύμφωνω με το ύφος σου και δεν σε επικρίνω,απλώς οι εποχές άλλαξαν αλλά η νοσταλγία είναι παντοτινή.


    Πάντως η Δραπετσώνα γνωρίζω πως στηρίζει τα παιδιά της και έχει σκοπό να το κάνει και τον χειμώνα έστω και στο τοπικό,έστω και στο "θρυλικό" Κασιμάτειο ή το μεγάλο γήπεδο,έστω και αν η μεγαλοαλυσίδα σουβλατζίδικων την στηρίξει χορηγικά όπως ακούγεται ή όχι.

    Να είσαι καλά φίλε μου και να αγαπάμε το άθλημα μας!

  • Comment Link Κάποιος παλιός Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 21:38 posted by Κάποιος παλιός

    Το επίπεδο των ανδρών δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο ένα ερασιτεχνικό τουρνουά στο γιαμπανακι!
    Κόψτε τα μαστερς και τους υποτιποδεις τίτλους γιατι σπιλώνεται η παρουσία μεγάλων αθλητών που έχουν περάσει απο το άθλημα και κάντε τα ολα ερασιτεχνικά!
    Φτάνει η κοροϊδία και η ξεφτίλα!
    Ποια μαστερς;;;;
    Που καταντήσε το άθλημα με τον μεσσαλα να πρωταγωνιστεί!

  • Comment Link Φύλακας γηπέδου Κασιμάτειου Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 17:41 posted by Φύλακας γηπέδου Κασιμάτειου

    Alexandre Le Messal προχώρα για τελικό!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ