1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-06-2015 17:03

«Νικητές στον αγώνα της ζωής τους»

Την ιδέα για τα t-shirt που τυπώθηκαν για τους Στράτο Καββαδά και Αλέξανδρο Αλεξιάδη με το μήνυμα: «Στράτο, Άλεξ you will WIN»! και φόρεσαν σήμερα οι Θεσσαλονικείς αθλητές, ανήκει στην Φλώρα Ιωαννίδου, η οποία αγωνίζεται με την Ειρήνη Σφυρίου στο πρώτο Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach volley.

Η έμπειρη αθλήτρια που μετράει πολλές συμμετοχές στην Α1 και Α2 κατηγορία, ανέφερε σχετικά με την πρωτοβουλία αυτή, την οποία η ΕΟΠΕ αποδέχθηκε: «Μας λείπουν πολύ τα παιδιά, που πέρσι ήταν φιναλίστ εδώ στην Καρδία. Είναι φίλοι μας και τους περιμένουμε σύντομα κοντά μας. Με αυτήν την κίνησε θέλαμε να δείξουμε πως είναι εδώ μαζί μας τα παιδιά και πως παίζουν και αυτοί. Αν και τον αγώνα της ζωής τους τον δίνουν σε άλλο γήπεδο και πιστεύω ότι θα βγουν νικητές».

«Κλείνοντας» η Φλώρα Ιωαννίδου σημείωσε: «Θέλω να τους ευχηθώ περαστικά, να ξυπνήσουν με το καλό και να είναι γρήγορα ξανά κοντά μας».

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ