1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-06-2015 23:49

Ανυπομονούν στη Βεγορίτιδα

Τα τουρνουά Masters ξεκίνησαν σήμερα από τη Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρωθούν στις 9 Αυγούστου με τους τελικούς στη λίμνη Βεγορίτιδα. Εκεί θα κορυφωθεί το θέαμα του Πανελλήνιου Σιρκουί και διοργανωτές στέλνουν το μήνυμα.
«Μετά την τόσο πετυχημένη περσινή χρονιά η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης φέτος μας εμπιστευτικέ τους τελικούς της διοργάνωσης στις 7-8-9 Αυγούστου στο Beach Bar AMMOS και έτσι πλέον o Άγιος Παντελεήμονας καθιερώνεται στον χάρτη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και προσβλέπει σε ακόμα μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις. Στο τουρνουά αυτό, που θεωρείται από τα σπουδαιότερα που θα γίνουν φέτος, θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι αθλητές του Beach volley.

Η ανάληψη για δεύτερη χρονιά της μεγαλύτερης διοργάνωσης στην κατηγορία του Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και περήφανους. Η εμπιστοσύνη που δείχνει προς την οικογένεια ναουμιδη η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης μας τοποθετεί στον ελληνικό χάρτη ως ένα από τους καλύτερους αθλητικούς προορισμούς.


Σε τόσο δύσκολους καιρούς είναι σημαντικό να δημιουργούμε πολιτισμό και να αντλούμε από αυτόν, γιατί ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Παράλληλα με τη θετική ανταπόκριση, τόσο από διάφορους Κυβερνητικούς όσο και από ιδιωτικούς φορείς, δημιουργείται ένα σύμπλεγμα στήριξης και κοινωνικής συνοχής, η οποία είναι στοιχείο δύναμης της κοινωνίας μας, που παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες, ξαναστέκονται στο πλάι μας για την επιτυχή διεξαγωγή του FINAL ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ. 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση Beach Volley που γίνεται στην Ελλάδα. Στόχος των διοργανωτών είναι η εξασφάλιση υψηλού επιπέδου συνθηκών για όλους τους συμμετέχοντες, μέσα από τη στενή συνεργασία με Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

«Η προβολή και τα οφέλή που αποκομίζονται από μια τέτοια διοργάνωση είναι μοναδικά. Η ενεργός συμμετοχή οργανισμών και φορέων ως ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας έχει μια θετική αντανάκλαση προς την εικόνα του κάθε οργανισμού, συμβάλλοντας στην ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής μας κι ενισχύοντας την προβολή των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων»

Η διοργάνωση ενός συνεχώς ανερχόμενου Ολυμπιακού Αθλήματος, αποτελεί το καλύτερο μέσο προβολής της περιοχής μας και κατ’ επέκταση του δήμου μας. Παράλληλα, συμβάλλει στην προβολή της περιοχής μας, ως τουριστικού προορισμού».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ